Emiliano Castro

Màster en Promoció de la Salut

“És l'únic màster dedicat a la promoció de la salut a Catalunya i a l'Estat espanyol”

Amb el suport de:

Vaig cursar el màster durant el curs 2022-2023 a la Universitat de Girona. Havia fet Infermeria a la Universitat d’Extremadura el 2001 i més tard vaig fer el Postgrau en l'Atenció Prehospitalària Urgent i el curs de Postgrau en Teràpies Complementàries a la Facultat d'Infermeria de la Universitat de Girona. També soc especialista en infermeria geriàtrica i ara mateix tot just començo el Doctorat a la Facultat d'Infermeria..

Vaig escollir el màster perquè volia treballar els aspectes en què jo veia que tenia menys coneixements, aquells camps que a causa de la feina diària havia deixat de banda. Volia centrar-me a promoure la salut i no tant en el tractament de la malaltia, que sí que he pogut fer en altres cursos o tallers. A més, aquest és l'únic màster dedicat a la promoció de la salut a Catalunya i a l'Estat espanyol.

EMILIANO CASTRO

EMILIANO CASTRO

He treballat sempre, des que vaig acabar els estudis d'Infermeria. Primer a l'àmbit de la geriatria i actualment a l'àmbit de la salut mental. Treballo a la unitat d'Aguts de psiquiatria de Girona, feina que combino amb la de professor associat a la Facultat d'Infermeria i amb els estudis de Doctorat en aquesta mateixa facultat. El màster és tota una oportunitat per poder despertar aquell vessant més investigador que tot infermer ha de tenir, per fer un canvi de mirada en els professionals que com jo, no només ens centrem a cuidar les persones sinó que, el que és tant o més important, volem lluitar per la promoció de la salut i la prevenció de la malaltia. D'altra banda, a més d'obrir una important finestra d'oportunitats en el món laboral, el màster ajuda a millorar les competències en el dia a dia allà on treballis.

Girona, com a ciutat universitària, té molts avantatges que no tenen altres indrets. I és que tens moltes comoditats al costat de casa, i la possibilitat de moure't d'un lloc a l'altre sense necessitat d'agafar un vehicle de motor. Amb un clima mediterrani, Girona és una ciutat petita però amb els privilegis d'una ciutat gran i, que tothom que hi ve durant un temps, al final s'hi queda a viure per sempre.

El màster que vaig cursar l'any passat ha aportat coses molt valuoses per la meva vida; entre d'altres, m’ha fet despertar la curiositat investigadora que, com he dit, tot infermer ha de tenir

EMILIANO CASTRO

El màster que vaig cursar l'any passat ha aportat coses molt valuoses a la meva vida. Entre d'altres, m'ha fet despertar la curiositat investigadora que, com he dit, tot infermer hauria de tenir. També ha contribuït a millorar els meus coneixements pel que fa a la promoció de la salut i sobretot, ha provocat que jo mateix sigui diferent, que vegi el món laboral i personal amb uns altres ulls, amb les "ulleres de la promoció de la salut". Òbviament, animo a tota aquella persona que vulgui fer un màster en el camp de la salut, que faci aquest, que és una oportunitat única per treballar aspectes que no trobaran en altres estudis i a més, estic convençut que igual com jo, li obrirà una finestra de nous coneixements i oportunitats.

Anterior

Màster en Moviments Migratoris al segle XXI

Següent

Màster en Arquitectura

Inici