Enric Bagué

Màster en Recerca en Humanitats

“La proximitat amb el professorat i el personal investigador fa que tot sigui més fàcil”

Amb el suport de:

Abans d’entrar al màster vaig estar cursant el Grau d'Història amb menció Arqueologia. En un futur tinc pensat seguir estudiant fent un doctorat que segurament encara no s'ha decidit però seguiré aquí a la casa, a la UdG. Vaig escollir aquesta Universitat sobretot per la proximitat, no només geogràfica ja que visc a uns minuts a Girona, sinó també la proximitat amb el professorat i el personal investigador que fan que tot plegat sigui molt més fàcil.

Durant el Grau d'Història vaig poder inserir-me en el món laboral de la meva branca fins a tres ocasions, totes gràcies al professorat i el personal investigador que van ser qui em van assessorar per presentar-me a alguna de les beques i que em van recomanar per algunes feines concretes. Vaig poder ser becari als Serveis Territorials d'Arqueologia del Departament de Cultura, gràcies a un professor vaig estar treballant al Laboratori d’Arqueologia, gràcies a la beca de col·laboració on vaig ser recomanat per alguns professors de la casa i finalment vaig treballar en una empresa arqueològica.

ENRIC BAGUÉ

Estic fent les pràctiques al Laboratori d'Arqueologia de la UdG. Considero que el màster et pot ajudar a trobar feina, de fet fins i tot el grau. De fet, haig de dir que alguns companys de màster ja estan treballant en aquest sector.  

Viure a Girona és molt còmode: per començar, no hi ha la vida estressant que podria tenir a Barcelona.  Girona és una ciutat acollidora, encantadora i plena d'història. Les opcions per gaudir-ne són moltes,  des d'una visita al Barri Vell fins a una excursió pels jardins de la Devesa; també es pot gaudir dels seus centres comercials o dels  llocs d’oci nocturn. A més per aquells amants de l'esport, ara tenim el millor futbol de la lliga espanyola amb el Girona, que a més té l’estadi a només a un minut a peu del Campus de Montilivi. Hi ha una gran varietat d’espais d’oci nocturn al mateix centre de Girona, així que no cal preocupar-se d'agafar el cotxe o taxi. Cal destacar els anomenats dijous universitaris i les festes organitzades pels mateixos estudiants, com ara la Festa Major de la UdG, uns espais perfectes per conèixer gent nova.  

Si vols acostar-te a les humanitats des d'una visió holística i global… tot especialitzant-te  en una àrea concreta, aquest és el teu màster. 

ENRIC BAGUÉ

Si busques un màster especialitzat en una temàtica concreta, és evident que el Màster de Recerca en Humanitats no és per a  tu. Ara bé, si vols acostar-te a les humanitats des d'una visió holística i global:  història, filosofia, literatura, història de l'art… tot especialitzant-te en una àrea concreta, aquest és el teu màster. El que aporta valor a aquesta formació és que t’ofereix molts consells i bones estratègies per endinsar-te en el món de la recerca i habituar-t’hi, que al cap i a la fi és l'objectiu d'aquest màster. Cal remarcar també que no hi ha un excés d’assignatures ni de treballs o exàmens, de manera que permet conciliar els estudis de postgrau amb una feina i amb el temps per a un mateix. És el màster perfecte.

Anterior

Màster en Enginyeria Industrial

Següent

Màster en Ciència i Tecnologia dels Recursos Hídrics

Inici