Laura Martín

Màster en Biologia Molecular i Biomedicina

“Un punt fort del màster que ofereix la UdG és que et permet escollir una gran varietat d'assignatures optatives i totalment diferents entre elles”

Amb el suport de:

Sóc graduada en Biotecnologia per la Universitat de Girona, la qual cosa m’ha permès integrar coneixements molt diversos de molts camps diferents i he pogut adquirir una visió aplicada de la ciència i de la tecnologia. Quan vaig acabar el grau no tenia gens clar què fer a continuació però sí que sabia que m'agradava el món de la microbiologia clínica. Vaig pensar a fer un màster centrat en el tema, però final vaig decidir anar a un de més general, que m'introdueix en el món de la clínica, ja que al final vivim en un món que és ple de microorganismes i sempre pots acabar treballant amb ells. A més, un punt fort del màster oficial que ofereix la UdG és que et permet escollir una gran varietat d'assignatures optatives i que són totalment diferents entre elles. M’he adonat que no únicament m'agrada una sola cosa, com és la microbiologia, sinó que també m'interessa el món cardiovascular o també el neurobiològic. Gràcies a aquest màster no he hagut de renunciar a cap d’ells. Encara no he acabat, però considero que m'agradaria entrar a fer un programa de Doctorat i seguir fent recerca en aquest món de la microbiologia química.

LAURA MARTIN

LAURA MARTIN

Després de fer el grau i acabar tan contenta amb l'experiència volia tancar el cicle. La Universitat de Girona és una universitat molt acollidora i familiar, de manera que hi ha un tracte molt proper entre l'equip docent i els alumnes, i tenint en compte la meva experiència prèvia, havent ja parlat amb els alumnes del màster que el recomanaven, no vaig dubtar a inscriure-m’hi. A més, també ofereix la possibilitat de fer la meitat dels crèdits de manera pràctica, hi ha un equilibri molt bo entre teoria i pràctica.

L’experiència laboral sobretot es basa en aquestes pràctiques d'empresa que es van fent al grau i ara les que s'actualitzen al màster. És cert que quan estàs fent el màster en un any no trobes gaire temps per poder compaginar-lo amb la feina, per això t’ofereixen l'oportunitat de fer el màster en dos anys per tal que puguis compaginar feina i màster. En el meu cas vaig optar en fer-lo en un any, ja que estic convençuda que quan acabi el màster no tindré cap tipus de problema a trobar feina i que sigui la feina que busco.

El màster que estic cursant no únicament m'està aportant coneixements, sinó que també m'està obrint els ulls de la capacitat que tenim els joves d'aplicar tot el que hem après i també de les noves tecnologies del món clínic

LAURA MARTIN

Jo sóc de Salt, que és ben bé al costat de Girona. Durant la meva vida universitària he pogut fer estades fora de Catalunya, a Bèlgica i a León. Puc afirmar que no hi ha res com Girona: és una ciutat universitària, de manera que tens molt ambient universitari i mai falten plans amb els amics o per conèixer gent. Tot i això si una persona és més reservada que prefereix està més tranquil·la, la ciutat també ofereix aquests racons màgics on tu pots desconnectar i gaudir totalment del que t’envolta. He estat a Barcelona, tinc amics que hi viuen, i malgrat que hi hagi moltíssima gent pots arribar a sentir-te sol. Aquí, tot i que és cert que hi ha molta població, la ciutat no ha perdut el seu caràcter acollidor.

El màster que estic cursant no únicament m'està aportant coneixements, sinó que també m'està obrint els ulls de la capacitat que tenim els joves d'aplicar tot el que hem après i també de les noves tecnologies del món clínic. També va bé per millorar molt les habilitats i i la meva formació. Amb el treball final de màster hi dediques moltes hores, i he pogut treballar també amb un equip multidisciplinari que m’ha permès adquirir una visió més laboral i real i he adquirit molta més confiança en mi mateixa fins a arribar a veure aquest canvi que estàs passant d’estudiant i ja ets professional en el sector. Encara no he acabat el màster, però estic molt contenta de tot el procés i de l'experiència, així que per a tots aquells estudiants que estan pensant a cursar un màster centrat en la biologia, volen formació pràctica i també els hi agrada viure a Girona aconsello que li doneu una oportunitat al nostre en biologia molecular i biomedicina, i segur que en sortireu contents .

Anterior

Màster en Biotecnologia Alimentària

Següent

Màster en Ensenyament d'Espanyol i de Català com a Segones Llengües

Inici