Gerard Guillen

Màster en Patrimoni Natural: Valorització i Gestió

"El meu futur laboral el vull dedicar a gestió i conservació tant de la fauna com la flora"

Amb el suport de:

El curs passat vaig acabar la carrera en Biologia. Aquest màster vaig pensar que em podia ajudar a enfocar-me, perquè el meu futur laboral el vull dedicar a gestió i conservació tant de la fauna com la flora. Vaig escollir de cursar-lo a la Universitat de Girona, ja que és l’única universitat de Catalunya que presenta aquesta oferta de màster, i em va resultar atractiu el títol d'aquest: vaig veure que podia casar amb el meu perfil acadèmic i també vaig pensar que seria una bona eina per complir els projectes de futur.

No tinc gaire experiència laboral en l'àmbit del patrimoni natural. Dins les pràctiques d'empreses, presenta una ampli ventall de varietats per escollir, les farem dins el curs. Considero que m’ajudaran a formar-me professionalment perquè les pràctiques estan integrades dins el màster, em donaran noves experiències i eines per gestionar el patrimoni natural.

GERARD GUILLEN

GERARD GUILLEN

Durant la carrera de Biologia vaig estar vivint a Girona, i crec que hi ha molt bon ambient amb els companys i professors, així com al campus universitari en general. Pel que fa tant a la carrera com al màster vull valorar les activitats acadèmiques que es porten a terme ja que t'ajuda molt a formar-te professionalment. Crec que aquest màster ens aporta una visió més àmplia en el sector gràcies als casos pràctics que tractem. El personal docent ens transmet un punt de vista més proper al que podem trobar el món laboral del patrimoni natural. El que diria a algú que estigui pensant de fer aquest master és que trobaran uns professionals amb experiència en cadascun dels sectors i que si li interessa la conservació i valorització dels espais naturals, i vol destacar la importància que tenen, aquest és el seu màster.

Anterior

Màster en Ciència de Dades

Següent

Màster en Dret de Danys

Inici