Deycy Ovaco

Màster en Biotecnologia Alimentària

“Encara que el màster s’imparteixi en català, no suposa un problema, ja que la universitat i el professorat ofereixen recursos i suport per aprendre l’idioma i seguir les classes”

Amb el suport de:

Vaig estudiar indústries agràries i alimentàries a la Universidad Técnica Particular de Loja i un Màster en Sistemes de Gestió de Qualitat a la Universidad Central de l’Equador. Al meu país he treballat a l’àrea de la indústria alimentària. La meva darrera feina va ser en sistemes de gestió de qualitat per a proveïdors. Aquesta experiència laboral em va permetre avaluar que existeixen requeriments de recerca i desenvolupament a la indústria alimentària. És per això que em vaig plantejar les possibilitats d’ampliar els meus coneixements i les meves experiències. Al curs 2022 vaig decidir inscriure’m al Màster en Biotecnologia Alimentària de la Universitat de Girona, amb l’objectiu de continuar amb un Doctorat en l’àmbit de la recerca i poder transferir coneixements i experiències a noves generacions on se’m presenti l’oportunitat.

DEYCY OVACO

DEYCY OVACO

Vaig escollir la UdG per recomanació d’un amic universitari de cursos anteriors. Em va comentar que es feia en una ciutat tranquil·la i efectivament, ho vaig constatar. Els docents són molt oberts per explicar-te i ajudar-te a entendre millor les matèries que curses, i pots fer diversos cursos d’integració, sigui al nivell social o esportiu a la universitat. Encara que el màster s’imparteixi en català, no suposa un problema, ja que la universitat i el professorat ofereixen recursos i suport per a l’aprenentatge de l’idioma i pel seguiment de les classes.

Aquest màster té una gran part aplicada i de contacte amb les empreses i centres de recerca. Això em va ajudar a integrar-me en una plaça en una empresa d’aliments on he obtingut experiència laboral aquí a Catalunya. Els horaris et permeten conciliar amb horaris de feina al matí, i t’ajuden així a poder treballar i estudiar.

Aquest màster té una gran part aplicada i de contacte amb les empreses i centres de recerca

DEYCY OVACO

Aquest màster em va permetre complir un dels meus grans somnis, desenvolupar recerca d’aliments enfocada a la salut de les persones, col·laborant amb un grup de recerca d’al·lèrgies alimentàries a l’Institut de Recerca de Ciències de l’Alimentació. En conclusió, puc comentar que la vida universitària a la UdG va ser molt enriquidora, vaig conèixer noves cultures, vaig fer nous amics… Els companys del màster em van integrar de seguida al grup, amb sortides, grups d’estudi, un cafè, amb companyonia i amistat. Si penseu fer un màster, suggereixo que el feu, que no us faci por iniciar una cosa nova, que a l’inici serà un repte, però el que és interessant és afrontar-lo i tirar endavant.

Anterior

Màster en Sistemes Robòtics Intel·ligents

Següent

Màster en Biologia Molecular i Biomedicina

Inici