Olívia Martínez

Màster en Direcció i Planficació del Turisme

"El meu projecte de futur és créixer dins el sector públic turístic"

Amb el suport de:

Vaig fer el batxillerat social i de lletres a l’Institut Pla de l’Estany a Banyoles i en acabar vaig inscriure’m al Grau en Turisme a la UdG. Durant tota la meva època d’estudiant he estat aprenent quatre llengües estrangeres. Després d’acabar el grau al 2023, vaig apuntar-me al Màster i aquí em teniu!

Per poder treballar al sector públic és sabut que cal fer unes oposicions i justament per això vaig trobar adient fer el Màster en Direcció i Planificació, ja que aporta als mèrits aconseguits i dona més oportunitats d’aconseguir el meu objectiu, de la mateixa manera que ho fan els idiomes.

La meva experiència laboral sempre ha sigut en relació amb pràctiques acadèmiques. Durant el Grau en Turisme vaig fer unes pràctiques curriculars i dues extracurriculars a l’Oficina de Turisme de Banyoles i, ara, amb el màster, en faig al Patronat de Turisme Costa Brava Girona. M’ajuden a acostar-me al sector laboral que busco, a fer networking, i a oferir-me un munt d’experiències noves. Tinc molt bones expectatives amb les pràctiques, ja que companyes que les van fer en anys anteriors han aconseguit diferents tipus de llocs de feina molt interessants en el sector.

OLÍVIA MARTÍNEZ

OLÍVIA MARTÍNEZ

No visc a Girona, ja que Banyoles és una ciutat propera i té molt bones connexions amb transport públic. La meva vida universitària és senzilla, però interessant. A les pràctiques tinc una altra companya catalana amb la qual ens entenem i ens ajudem en el que fa falta. A les classes l’ambient és molt especial, ja que l’alumnat és completament internacional i sempre gaudim compartint les nostres diferències culturals.

El que més valoro de la nostra Universitat i del Campus Barri Vell és que està al centre històric

OLÍVIA MARTÍNEZ

El que més valoro de la nostra Universitat i del Campus Barri Vell és que està al centre històric i, a part d’oferir unes magnífiques vistes a la ciutat i a la gran arquitectura gironina, tenim tots els comerços i serveis que ens fan falta a pocs minuts a peu.

El que m’aporta el Màster és, en resum, coneixement del sector turístic, un dia a dia a prop de casa però en clau internacional, relacions properes i relaxades amb el professorat i il·lusió i esperança pel meu futur. Si ets estudiant i encara dubtes d’ apuntar-te perquè no saps si valdrà la pena, o si realment t’ajudarà, només et dic que t’animo que ho facis perquè un cop hi siguis ho veuràs tot més clar, deixaràs l’angoixa enrere i la teva motivació pel futur creixerà.

Anterior

Màster Interuniversitari en Joventut i Societat

Següent

Màster en Enginyeria Industrial

Inici