Arnau Raya

Màster Interuniversitari en Joventut i Societat

“Gràcies al Màster he pogut entrar a treballar a la Diputació de Girona"

Amb el suport de:

Vaig escollir aquest màster coordinat per la UdG en part perquè és l'únic a tot Catalunya, ja que és un sol Màster de Joventut, però també perquè hi havia cursat psicologia, em coneixia alguns docents i i alguns exalumnes i trobava que encaixava molt amb el que jo volia fer quant a continguts i per l'experiència també de proximitat i de coneixement de l’entorn.

Gràcies al Màster recentment he pogut entrar a treballar a la Diputació de Girona amb l'encàrrec d’impulsar i engegar el Servei d'Educació i Joventut que no existia fins al moment. El meu màster tenia una particularitat, que és que es feia classe els divendres a la tarda i els dissabtes al matí. En ser interuniversitari moltes vegades hi havia companys o companyes que es quedaven a dormir. Els divendres, un cop acabades les classes, moltes vegades continuaven a fora de manera més informal amb els companys mentre sopàvem: això feia que s’enriquís molt el contingut del màster perquè no només fèiem hores lectives, sinó que després teníem sempre entorns de debat facilitats per aquesta proximitat que genera ser un grup reduït. Una de les coses que té més valor afegit en aquest màster és aquesta oportunitat de poder passar estona amb els companys i companyes que el màster propicia i poder generar debat continuament sobre els temes amb els quals treballem. A part d'això, també valoro l'experiència de poder córrer per tot Catalunya amb l'ajuda del màster finançant l'allotjament: és una gran oportunitat també per veure altres realitats i sortir una mica la teva bombolla, cosa molt necessària i important en joventut, que és conèixer la diversitat que hi ha al territori.

Arnau Raya

El màster està coordinat per la Universitat de Girona i és per això que el principi i també la presentació dels treballs final de grau es fa a la ciutat. Per a mi Girona és la ciutat perfecta per la vida universitària,  té tot el que tu necessites a nivell de recursos culturals i educatius, està molt ben equipada i alhora et dona la tranquil·litat d'una ciutat petita o fins i tot podríem dir un poble. Generalment convenç molt la gent que va estudiar aquí. Com a anècdota, en el màster es fa una una setmana d'intercanvi i van venir estudiants d’Estònia, que van passar també per les universitats de Barcelona, però quan van venir a Girona va ser la ciutat amb la qual es van quedar més meravellats, ja que trobaven que era molt familiar, molt propera i que s'hi podia viure de manera tranquil·la.

Anterior

Màster en Ensenyament d'Espanyol i de Català com a Segones Llengües

Següent

Màster en Direcció i Planficació del Turisme

Inici