Jonathan Jiménez Ruiz

Màster en Dret de Danys

“Tornar a estudiar després d'haver treballat tants anys m'ha agradat molt i m'ha fet gaudir de l'acadèmia una altra vegada. Girona m'encanta.”

Amb el suport de:

Em vaig graduar a la Universdad Panamericana, tinc un Màster en Dret i Economia per la Universitat d’Hamburg i per la Universitat de Rotterdam (Erasmus Mundus). Sóc professor a Ciutat de Mèxic en Dret Processal Administratiu.

Vaig escollir aquesta formació pel reconeixement del Màster en Dret de Danys i Raonament Probatori. Tinc la meva pròpia firma des de fa 6 anys i m'he enfocat en la mateixa matèria del màster, la qual cosa m'ajudarà a millorar molt la meva pràctica professional.

JONATHAN JIMÉNEZ RUIZ

JONATHAN JIMÉNEZ RUIZ

Per a mi, tornar a estudiar després d'haver treballat tants anys m'ha agradat molt i m'ha fet gaudir de l'acadèmia una altra vegada. Girona m'encanta fins al moment, i he gaudit de conèixer altres estudiants, la ubicació és perfecta perquè ens trobem a prop de la platja i a prop de la muntanya. Aprecio la història de Girona, i he gaudit de poder caminar pels seus carrers. La gent és molt càlida i mostra molt de respecte cap al vianant.

Recomanaria àmpliament a qualsevol persona que cursi el màster per l'experiència acadèmica, pel gran nivell dels seus professors, personalment per conèixer persones increïbles procedents de moltes parts de Llatinoamèrica i per l'experiència de viure a Girona i tots els llocs que es poden conèixer. Com a recomanació, val la pena considerar que és fred per l'època i cal portar roba adequada.

Anterior

Màster en Patrimoni Natural: Valorització i Gestió

Següent

Màster en Turisme Cultural

Inici