Joan Grèbol

Màster en Catàlisi Avançada i Modelització Molecular

“Aquest màster m’ha aportat moltes coses diferents”

Amb el suport de:

El Màster s'imparteix dins l'Institut de Química Computacional. Actualment soc estudiant de doctorat i un dels meus tutors pertany a aquest Institut de recerca. El que a mi m'agradava molt de la química era la química teòrica i més computacional; és a dir, no tant la visió que té molta gent dels laboratoris sinó els càlculs i el que hi ha al darrere, i per això el vaig estar buscant. Primerament per l’oferta que tenien i per les assignatures que hi havia que m'agradaven molt, i també per comoditat, perquè havia estudiat aquí i ja tenia molt bona relació amb els professors.

JOAN GRÈBOL

JOAN GRÈBOL

El que hem comentat sempre amb els companys és que aquest màster t'ofereix un gran ventall de possibilitats: per exemple, en el meu cas a mi m'agrada molt la química teòrica, fer càlculs, i he pogut fer recerca. Però alhora, n’hi havia d’altres que volien fer recerca d'una química més teòrica, experimental, i també han trobat el seu lloc. D’altra banda, la gent que potser no volia entrar a fer recerca sinó que potser volia anar a treballar directament el màster ofereix que algunes optatives també puguin convalidar-se en pràctiques a fora. Per exemple, tinc dues companyes que han estat a Brussel·les durant mig curs dins els estudis de màster i de fet n’hi ha una que crec que s'hi ha quedat a viure i treballar.

Sincerament, a mi el que més m'agrada de la vida universitària és l'ambient. Tant a la ciutat de Girona, que és molt maco, molt acollidor i tot i ser una ciutat al final acabes sentint com que és un pobl. A part d'això, a la Universitat solen ser tots molt simpàtics i pots parlar amb tots, encara que no siguin del teu tema de recerca, sempre t’intenten ajudar. Jo en aquest sentit he sentit sempre molta comoditat a la Universitat de Girona i en general a tota la ciutat.

Els fonaments són aplicables a molts àmbits diferents de la química, per tant crec que és prou complet i que pot ajudar molts estudiants que no sàpiguen quin màster cursaR

JOAN GRÈBOL

Aquest màster m’ha aportat moltes coses diferents: de fet, la base teòrica que tinc ara mateix o que tenia en el moment d'acabar el màster no és ni de lluny la que tenia quan vaig acabar el grau. El que s'aprèn és molt, i els professors i tota la gent del màster en general t'ajuden que puguis tenir les eines necessàries per dur a terme tot això que ja saps. Per tant, crec que és una molt bona oportunitat. Si hi hagués algú que estigués dubtant de fer-lo, jo li diria que és una bona opció, perquè si no vols acabar fent una estada a l'empresa pots fer recerca. Els fonaments són aplicables a molts àmbits diferents de la química, per tant crec que és prou complet i que pot ajudar molts estudiants que no sàpiguen quin màster cursar.

Anterior

Màster en Gestió Administrativa

Següent

Màster en Moviments Migratoris al segle XXI

Inici