Alan Ustariz

Màster en Sistemes Robòtics Intel·ligents

“El màster MIRS de la UdG és dels pocs que vaig veure que està interessat a veure com la intel·ligència artificial es relaciona amb la robòtica”

Amb el suport de:

Em vaig formar com a tècnic superior en manteniment aeronàutic i també vaig estudiar una enginyeria mecànica al meu país d’origen, Bolívia. A mig termini, el meu projecte és adquirir experiència i coneixements en acabar el màster en una empresa europea, ja sigui en el desenvolupament i recerca o també en manteniment o creació de productes o equips.

ALAN USTARIZ

ALAN USTARIZ

A mesura que passaven els anys, jo notava com avançava la tecnologia. Apareixien conceptes nous per a mi com la intel·ligència artificial o l’aprenentatge automàtic. No obstant això, no veia com això es relacionava amb la robòtica, fins que vaig trobar el màster MIRS de la Universitat de Girona; és dels pocs que vaig veure que estigui interessat a veure tots dos aspectes.

Prèviament al màster vaig tenir experiència en manteniment d’aeronaus i en desenvolupament i fabricació de sistemes hidràulics. Durant aquests anys només es parlava de l’ús de braços robòtics o d’implementar IA, però mai no es va fer realment. Estic segur que aquest màster m’ajudarà en el meu desenvolupament personal, acadèmic i professional, i també estic segur que m’ajudarà a trobar un futur lloc de treball a la indústria.

Estic segur que aquest màster m’ajudarà en el meu desenvolupament personal, acadèmic i professional

ALAN USTARIZ

La vida universitària és un altre repte per a mi. Estava acostumat a un altre tipus de ritme quan treballava. Ara torno als estudis i a les classes. Per a mi és un repte, però també és emocionant. El que més m’agrada és la tranquil·litat, la nova vida que tinc, la seguretat d’aquest lloc, la qualitat de vida i que he conegut molta gent de diferents parts del món i de diferents camps: enginyeria elèctrica, mecànica, com també de desenvolupament de software. Sento i estic segur que aquest és l’inici d’un nou capítol a la meva vida.

Anterior

Màster en Canvi Ambiental i Transició Socioecològica

Següent

Màster en Biotecnologia Alimentària

Inici