Iulia Bochkareva

Màster en Gestió Administrativa

“Vaig triar la Universitat de Girona perquè em va agradar el professorat, l'actitud i la infraestructura”

Amb el suport de:

Vaig estudiar a la Facultat de Gestió de la Universitat de Servei Públic, especialització gestió estatal i municipal. El 2018 em vaig graduar a la Facultat de Dret (Dret Civil) de la Universitat Estatal d'Humanitats. Després de graduar-me, tinc previst treballar com a assistent en una gestoria per consolidar els meus coneixements amb la pràctica i per millorar el meu espanyol. També estudiaré català de manera intensiva immediatament després d'acabar el curs. Després penso muntar la meva pròpia empresa, ja que tinc clients potencials i hi ha molta gent que vol traslladar-se i espero poder ajudar-los.

He conegut persones úniques i intel·ligents a les meves classes; em sento feliç d'haver tingut aquesta experiència d'aprenentatge

IULIA BOCHKAREVA

Vaig triar la Universitat de Girona perquè em va agradar el professorat, l'actitud i la infraestructura. Tenia un amic que treballava en aquesta Universitat i em va explicar moltes coses bones sobre el sistema d'ensenyament. També m'agrada la biblioteca i els nombrosos programes per a voluntaris.

He treballat al Registre de Propietari, he exercit d'advocada en una agència immobiliària i en una empresa de venda d'ordinadors. Crec que la meva experiència en estructures governamentals i comercials, així com la meva experiència com a immigrant, m'ajudaran en la meva feina.

IULIA BOCHKAREVA

IULIA BOCHKAREVA

M'agrada assistir a conferències i escoltar professionals de nivell alt, participar en la vida estudiantil. He conegut persones úniques i intel·ligents a les meves classes; em sento feliç d'haver tingut aquesta experiència d'aprenentatge.

Si t'agrada el Dret i valores l'oportunitat d'ajudar la gent a resoldre problemes i millorar la seva vida, la teva feina és la de gestor administratiu. A la Universitat de Girona pots trobar tot el que necessites per estudiar aquesta professió al més alt nivell. La infraestructura, el professorat i l'experiència de la Universitat fan que l'aprenentatge sigui relaxat i eficaç.

Anterior

Màster en Turisme Cultural

Següent

Màster en Catàlisi Avançada i Modelització Molecular

Inici