Judit Quintana

Màster en Ciència de Dades

"M'agradaria treballar amb projectes que tinguin a veure amb les branques més artístiques"

Amb el suport de:

Vaig estudiar Informàtica, la branca de computació, on es toquen temes d'intel·ligència artificial i així vaig tenir més ganes d’acostar-me a aquest món. També es tracta el maneig de grans quantitats de dades, així que després de la recomanació de diversos alumnes que estaven fent el màster, vaig pensar que era una molt bona idea cursar-lo. En el futur m'agradaria treballar en projectes que tinguin a veure amb les branques més artístiques, com la visualització de dades o en projectes d'investigació com projectes d’anàlisi de dades.

El màster m’ha aportat tota aquesta part nova que no coneixia de la visibilització de dades que m'encanta, per creativa. També valoro el fet de conèixer molta gent diferent procedents d’altres graus com arquitectura, o gent de diferents països

JUDIT QUINTANA

Vaig escollir la Universitat de Girona per diverses raons. La primera, perquè els companys de la classe van recomanar el màster i també m'agradava la proximitat que m’oferien les classes presencials. A més, m'agradava que fos un any. Vaig fer les pràctiques abans de començar el màster en una petita empresa de Girona. De fet, m’ha proporcionat ja dues oportunitats laborals, la primera va ser una empresa a Bèlgica que es dedicava a l'anàlisi de dades del mercat de videojoc, vaig fer les pràctiques allà com un Erasmus, cosa que també m'ha ajudat molt a millorar el currículum i l’anglès. La segona és la feina que tinc actualment, que estic treballant en una fundació en transparència de dades. M'ha arribat també pel màster perquè em van fitxar quan feia classes allà i van mantenir el contacte fins que he començat fa qüestió de quatre mesos.

JUDIT QUINTANA

JUDIT QUINTANA

Per a mi la vida general a Girona és fantàstica. Sempre hi ha un restaurant nou o un bar nou per provar, té uns racons antics increïbles, i amb molta història. Probablement no sóc objectiva, perquè sempre he viscut aquí.

El màster m’ha aportat tota aquesta part nova que no coneixia de la visibilització de dades que m'encanta per creativa. També valoro el fet de conèixer molta gent diferent procedents d’altres graus com arquitectura, o gent de diferents països. Així doncs no només coneixes els continguts que estan ensenyant al màster, sinó també veus un munt de maneres de fer diferents. Si algú està pensant a fer-lo, jo el recomano moltíssim: hem tingut moltes xerrades de persones que han vingut a parlar des del món laboral, i el coordinador del màster t’ajuda molt en tot.

Anterior

Màster en Atenció a la Diversitat en una Educació Inclusiva

Següent

Màster en Patrimoni Natural: Valorització i Gestió

Inici