Jacint Gili Torres

Màster en Canvi Ambiental i Transició Socioecològica

“El màster pot ajudar molt a trobar feina perquè les eines que ofereix són les que desconeixia i que no sabia com s’hi treballava a nivell de gestió”

Amb el suport de:

Vaig fer el batxillerat científic al meu poble, a la Noguera, i vaig venir a la Universitat de Girona a estudiar el Grau en Biologia, amb el qual vaig fer unes pràctiques d'empresa que em van obrir les portes al món laboral. El meu projecte de futur bàsicament es basa a enfrontar aquest canvi climàtic, aquest canvi ambiental que estem vivint i organitzar la gestió al màxim d’eficient mentre d’ altra banda s'intenta reduir l'impacte artròpic causat per la nostra societat. La veritat és que em vaig plantejar fer el màster a Holanda i a Berlín, i en veure que la Universitat de Girona oferia aquest nou màster i realment es basa en els interessos que ara mateix tinc a nivell acadèmic i professional vaig decidir estudiar a Girona. I no només per això, sinó perquè també ja hi he viscut, i és una ciutat que s’adequa a les meves necessitats, no és tan gran com altres ciutats com podria ser Barcelona. Alhora, la UdG ofereix un tracte molt personalitzat, en ser una universitat més petita.

JACINT GILI TORRES

JACINT GILI TORRES

A nivell laboral vull esmentar les pràctiques al centre de conservació de fauna de Vallcalent a Lleida i l’any següent vaig entrar a treballar. He estat treballant diversos anys i ho he compaginat amb una associació que treballa per la conservació de la trenca i al mateix temps vaig treballar amb el projecte de la cigonya blanca gestionant els nius.

Crec que el màster pot ajudar molt a trobar feina bàsicament perquè les eines que ens estan oferint són les que desconeixia i que no sabia com s’hi treballava a nivell de gestió. És una ciutat universitària, amb molt de jovent, molta activitat i molt de neguit al mateix temps. Hi ha diferents associacions dins de la universitat, quan estudiava el grau vam fundar la primera Batucada universitària d’Espanya, la Batucada de la UdG. Ara no hi participo, però estic en una altra associació, els castellers de la Universitat, els Xoriguers.

El màster que estic cursant m’està donant moltes eines, i diferents àmbits que tenen a veure amb el canvi ambiental, em serveix per entendre com funciona

JACINT GILI TORRES

Jo crec que la cosa de més valor de Girona i la seva vida universitària és la comoditat que tens a l'hora de desplaçar-te, els recursos, les activitats, és molt propera a la muntanya i és molt propera al mar, fet que permet una pluriactivitat en tot moment.

El màster que estic cursant m’està donant moltes eines, i diferents àmbits que tenen a veure amb el canvi ambiental, em serveix per entendre com funciona. Els professors donen el seu punt de vista sobre les problemàtiques ambientals i com estan lligades a un sistema més complex, un sistema social, tècnic, econòmic i ambiental. Evidentment recomanaria a qualsevol persona que estigués interessada i que es trobés amb ansietat ecosocial -sembla que l’economia i els interessos van per damunt del planeta i dels seus ecosistemes, però sembla que hi ha esperança i que es pot arribar a gestionar i reduir les emissions i l’impacte antròpic davant el nostre planeta.

Anterior

Màster en Arquitectura

Següent

Màster en Sistemes Robòtics Intel·ligents

Inici