QUÈ
CUINO
AVUI?
Digue’ns què et ve de gust i et proposarem plats amb segell d’Indicació Geogràfica Protegida
Amb el suport de:
Il·lustració: Violeta Noy
Filtres
Calçots escalivats amb romesco i anxoves
Sucs, grills i pell de clementina confitada amb menta fresca
Torrada de llavors de tomàquet i llonganissa IGP amb oli DOP de l’Empordà
Patates, bacallà, ceba i allioli
Pollastre amb prunes i pinyons
Poma farcida de crema
Nata amb torró i gerds
Farcells de carpaccio de vedella amb formatge i oli d’oliva
Sípia estofada amb patates i xocolata
Pop amb parmentier de patata
Pollastre amb Marsala
Pollastre marinat amb espàrrecs
Pollastre a la catalana
Costelles de vedella amb crema de moniato
Allioli de poma
Iogurt de foie amb crema de poma caramel·litzada i festucs
Maires arrebossades amb pa amb tomàquet
Clementines amb mel, oli d’oliva i sal
Crema de calçots amb bacallà, tempura i romesco
Terrina de calçot amb mató
Caneló de gall negre amb ceps i trompeta negra
QUÈ ÉS LA INDICACIÓ GEOGRÀFICA PROTEGIDA?
La Indicació Geogràfica Protegida (IGP) és el nom que identifica un producte originari d’un lloc determinat, una regió o un país, que posseix una qualitat determinada, una reputació o una altra característica que pugui essencialment ser atribuïda al seu origen geogràfic, i del qual com a mínim una de les seves fases de producció, transformació o elaboració es fa en la zona geogràfica definida.
Actualment, Catalunya disposa de 10 IGP reconegudes per la Unió Europea i per tant inscrites al registre de la Comissió Europea. Són les següents: