QUÈ
CUINO
AVUI?
Digue’ns què et ve de gust i et proposarem plats amb segell d’Indicació Geogràfica Protegida
Amb el suport de:


Il·lustració: Violeta Noy
Filtres
Calçots escalivats amb romesco i anxoves

Sucs, grills i pell de clementina confitada amb menta fresca

Torrada de llavors de tomàquet i llonganissa IGP amb oli DOP de l’Empordà

Patates, bacallà, ceba i allioli

Pollastre amb prunes i pinyons

Poma farcida de crema

Nata amb torró i gerds

Farcells de carpaccio de vedella amb formatge i oli d’oliva

Sípia estofada amb patates i xocolata

Pop amb parmentier de patata

Pollastre amb Marsala

Pollastre marinat amb espàrrecs

Pollastre a la catalana

Costelles de vedella amb crema de moniato

Allioli de poma

Iogurt de foie amb crema de poma caramel·litzada i festucs

Maires arrebossades amb pa amb tomàquet

Clementines amb mel, oli d’oliva i sal

Crema de calçots amb bacallà, tempura i romesco

Terrina de calçot amb mató

Caneló de gall negre amb ceps i trompeta negra

QUÈ ÉS LA INDICACIÓ GEOGRÀFICA PROTEGIDA?
La Indicació Geogràfica Protegida (IGP) és el nom que identifica un producte originari d’un lloc determinat, una regió o un país, que posseix una qualitat determinada, una reputació o una altra característica que pugui essencialment ser atribuïda al seu origen geogràfic, i del qual com a mínim una de les seves fases de producció, transformació o elaboració es fa en la zona geogràfica definida.
Actualment, Catalunya disposa de 10 IGP reconegudes per la Unió Europea i per tant inscrites al registre de la Comissió Europea. Són les següents: