Què cuino avui?

Nata amb torró i gerds

Nata amb torró i gerds

Ingredients

  • 400 g de nata fresca 35% mg
  • 150 g de Torró d’Agramunt (IGP)
  • 300 g de maduixes senceres
  • 150 g de sucre
  • 125 g de gerds frescos
  • 1 llimona

Elaboració

Renteu i traieu la part verda de les maduixes. Congeleu-les. Amb un batedor munteu la nata ben freda. Poseu en un recipient les maduixes i el sucre i, a temperatura molt suau, aneu-ho remenant fins que es vagi formant un xarop de maduixes. Trossegeu el torró grollerament. Poseu una cullerada de suc de maduixa al fons del plat, afegiu-hi quatre cullerades de nata a sobre i cobriu-la amb el torró trossejat. Finalment, col·loqueu els gerds al voltant i ratlleu una mica de pell de llimona pel damunt.

Més informació

Comparteix

Edició

Selena Soro

Disseny

Ricard Marfà

Programació

Jordi Guilleumas - Idoia Longan - Marc Funollet - Joan Guinart