Què cuino avui?

Poma farcida de crema

Poma farcida de crema

Ingredients

  • 4 pomes de Girona (IGP)
  • 100 g de sucre
  • 1 branca de canyella
  • 1 got de moscatell
  • 1 pela de llimona
  • Aigua

 

Per a la crema

  • 250 ml de llet
  • ½ branca de canyella
  • 1 trosset de pell de llimona
  • 50 g de sucre
  • 2 rovells
  • 10 g de midó de blat de moro

Elaboració

Per a la crema, infusioneu la llet amb la canyella i la llimona. En un bol barregeu els rovells d’ou amb el sucre. Afegiu la llet colada amb el midó dissolt. Poseu la barreja al foc, remeneu-la sense parar amb el batedor fins que arrenqui el bull i traieu-la tot seguit. Reserveu-la a la nevera fins que es refredi.

Netegeu les pomes i buideu-ne el cor. Poseu-les en una safata de forn i empolseu-les de sucre per sobre. Ruixeu-les amb el moscatell i afegiu-hi la branca de canyella i la pell de llimona. Poseu-les al forn a 170º fins que estiguin toves. Farciu les pomes amb la crema i caramel·litzeu-ne amb sucre la part superior abans de servir.

Més informació

Comparteix

Edició

Selena Soro

Disseny

Ricard Marfà

Programació

Jordi Guilleumas - Idoia Longan - Marc Funollet - Joan Guinart