Què cuino avui?

Torrada de llavors de tomàquet i llonganissa IGP amb oli DOP de l’Empordà

Torrada de llavors de tomàquet i llonganissa IGP amb oli DOP de l’Empordà

Ingredients

  • Llonganissa de Vic (IGP)
  • Pa de coca ben fi i llarg
  • 8 tomàquets d’amanida al punt
  • Oli d’oliva DOP de l’Empordà
  • Sal d’Es Trenc

Elaboració

Talleu el pa de coca d’uns 4 cm d’ample i torreu-lo al forn. Talleu les bases per dalt i baix del tomàquet i feu una incisió de dalt a baix. Obriu la polpa amb els dits i amb un ganivet ben esmolat aneu traient les llavors senceres del tomàquet.

Talleu la llonganissa a làmines com més fines millor. Poseu sobre el pa de coca les llavors de tomàquet. Saleu-les. Intercaleu-hi per sobre i els costats els encenalls de llonganissa. Amaniu-ho tot amb un bon raig d’oliva DOP i serviu-ho al moment.

Més informació

Comparteix

Edició

Selena Soro

Disseny

Ricard Marfà

Programació

Jordi Guilleumas - Idoia Longan - Marc Funollet