Pollastre amb prunes i pinyons
Ingredients
- 1 Pollastre i Capó del Prat (IGP) trossejat
- 150 g de prunes seques
- 100 g de pinyons
- 100 g d’orellanes seques
- 50 g de panses
- 2 cebes trinxades
- 1 cabeça d’alls
- 1 branca de canyella
- 1 copa de brandi
- Farigola
- 1 fulla de llorer
- Oli
- Llard
- Sal
- Pebre
- Aigua
Elaboració
Salpebreu el pollastre i enrossiu-lo en una cassola amb l’oli, el llard i la branca de canyella.
Afegiu-hi les cebes, la fulla de llorer i la cabeça d’alls. Deixeu que es vagi rossejant tot junt. Tireu-hi el brandi, flamegeu-lo, deixeu-lo reduir i poseu-hi la farigola. Tapeu la cassola i deixeu-ho coure tot a foc suau, afegint-hi una mica d’aigua de tant en tant. Uns quinze minuts abans d’apagar el foc afegiu-hi les prunes, panses i orellanes (prèviament trossejades i remullades) i els pinyons.