Què cuino avui?

Pollastre amb prunes i pinyons

Pollastre amb prunes i pinyons

Ingredients

  • 1 Pollastre i Capó del Prat (IGP) trossejat
  • 150 g de prunes seques
  • 100 g de pinyons
  • 100 g d’orellanes seques
  • 50 g de panses
  • 2 cebes trinxades
  • 1 cabeça d’alls
  • 1 branca de canyella
  • 1 copa de brandi
  • Farigola
  • 1 fulla de llorer
  • Oli
  • Llard
  • Sal
  • Pebre
  • Aigua

Elaboració

Salpebreu el pollastre i enrossiu-lo en una cassola amb l’oli, el llard i la branca de canyella.

Afegiu-hi les cebes, la fulla de llorer i la cabeça d’alls. Deixeu que es vagi rossejant tot junt. Tireu-hi el brandi, flamegeu-lo, deixeu-lo reduir i poseu-hi la farigola. Tapeu la cassola i deixeu-ho coure tot a foc suau, afegint-hi una mica d’aigua de tant en tant. Uns quinze minuts abans d’apagar el foc afegiu-hi les prunes, panses i orellanes (prèviament trossejades i remullades) i els pinyons.

Més informació

Comparteix

Edició

Selena Soro

Disseny

Ricard Marfà

Programació

Jordi Guilleumas - Idoia Longan - Marc Funollet - Joan Guinart