Pollastre amb Marsala
Ingredients
- 500 g pit de Pollastre i Capó del Prat (IGP) tallat a daus
- Farina blanca (per arrebossar)
- 50 ml de vi de Marsala
- 200 ml de caldo de pollastre
- Sal
- Pebre
- Mantega
- Oli d’oliva verge extra
- (Opcional: la punta d’una cullera de maizena)
Preparació
Salpebreu el pollastre i tot seguit enfarineu-lo. Reserveu-lo.
En una paella poseu-hi mantega i oli d’oliva. Quan la mantega estigui desfeta, afegiu-hi el pollastre perquè s’enrosseixi. Retireu-lo.
A la paella on heu fregit el pollastre, tireu-hi el vi de Marsala. Vigileu perquè l’alcohol pot aixecar flama, sobretot si teniu el foc viu.
Un cop barrejat el vi amb l’oli i la mantega on s’havia fregit prèviament la carn, torneu a abocar-hi els daus de pollastre. Tot seguit, aboqueu-hi el caldo de pollastre. Cuineu-ho a foc baix.
Si la salsa no s’espesseix, poseu-hi una punteta de maizena directament; no la poseu al pollastre.
És un truc per lligar-la.
Passats deu o dotze minuts, ja podreu retirar la paella del foc i estarà a punt per menjar.