Què cuino avui?

Pollastre amb Marsala

Pollastre amb Marsala

Ingredients

  • 500 g pit de Pollastre i Capó del Prat (IGP) tallat a daus
  • Farina blanca (per arrebossar)
  • 50 ml de vi de Marsala
  • 200 ml de caldo de pollastre
  • Sal
  • Pebre
  • Mantega
  • Oli d’oliva verge extra
  • (Opcional: la punta d’una cullera de maizena)

Preparació

Salpebreu el pollastre i tot seguit enfarineu-lo. Reserveu-lo.

En una paella poseu-hi mantega i oli d’oliva. Quan la mantega estigui desfeta, afegiu-hi el pollastre perquè s’enrosseixi. Retireu-lo.

A la paella on heu fregit el pollastre, tireu-hi el vi de Marsala. Vigileu perquè l’alcohol pot aixecar flama, sobretot si teniu el foc viu.

Un cop barrejat el vi amb l’oli i la mantega on s’havia fregit prèviament la carn, torneu a abocar-hi els daus de pollastre. Tot seguit, aboqueu-hi el caldo de pollastre. Cuineu-ho a foc baix.

Si la salsa no s’espesseix, poseu-hi una punteta de maizena directament; no la poseu al pollastre.

És un truc per lligar-la.

Passats deu o dotze minuts, ja podreu retirar la paella del foc i estarà a punt per menjar.

Més informació

Comparteix

Edició

Selena Soro

Disseny

Ricard Marfà

Programació

Jordi Guilleumas - Idoia Longan - Marc Funollet