Què cuino avui?

Maires arrebossades amb pa amb tomàquet

Maires arrebossades amb pa amb tomàquet

Ingredients

  • 8 maires
  • 1 ou
  • 100 g de farina
  • 4 llesques de Pa de Pagès Català (IGP)
  • Tomàquet de penjar
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal

Elaboració

Filetegeu les maires i saleu-les.

Passeu-les per farina i després per ou batut, que quedin ben amarades a banda i banda. Reserveu-les en un plat.

En una paella amb oli d’oliva calent aneu fregint cadascun dels filets. Tombeu-los perquè es fregeixin bé per les dues bandes.

A mesura que es vagin fregint, aneu-los col·locant en un plat amb un paper de cuina a sota, i quan estiguin tots poseu-ne un altre a sobre, perquè absorbeixi l’excés d’oli.

Per acabar, col·loqueu els filets damunt una llesca de pa, untada prèviament amb tomàquet, oli i sal.

Més informació

Comparteix

Edició

Selena Soro

Disseny

Ricard Marfà

Programació

Jordi Guilleumas - Idoia Longan - Marc Funollet - Joan Guinart