Què cuino avui?

Iogurt de foie amb crema de poma caramel·litzada i festucs

Iogurt de foie amb crema de poma caramel·litzada i festucs

Ingredients

  • 2 iogurts grecs
  • 125 g de foie semicuit
  • 1 Poma de Girona (IGP)
  • 1 cullerada sopera de mantega
  • 2 cullerades soperes de sucre
  • 25 g de festucs
  • 20 ml de brandi
  • Sal i pebre

Elaboració

Posem la mantega i el sucre en una paella i ho fonem. Pelem la poma i la tallem a daus petits. Un cop la mantega i el sucre estan daurats hi afegim la poma fins a caramel·litzar-la. Reservarem la poma a la paella.

En un bol barregem el iogurt amb el foie semicuit i hi afegim sal i pebre i el brandi. Ho remenem fins que quedi una massa homogènia.

Per servir l'aperitiu fem servir un got o una copa petita. Al fons de la copa hi posem la poma caramel·litzada i després hi afegim la barreja de iogurt amb foie. Per decorar la copa hi posarem uns festucs picats lleugerament perquè no perdin la textura cruixent.

Més informació

Comparteix

Edició

Selena Soro

Disseny

Ricard Marfà

Programació

Jordi Guilleumas - Idoia Longan - Marc Funollet