Iogurt de foie amb crema de poma caramel·litzada i festucs
Ingredients
- 2 iogurts grecs
- 125 g de foie semicuit
- 1 Poma de Girona (IGP)
- 1 cullerada sopera de mantega
- 2 cullerades soperes de sucre
- 25 g de festucs
- 20 ml de brandi
- Sal i pebre
Elaboració
Posem la mantega i el sucre en una paella i ho fonem. Pelem la poma i la tallem a daus petits. Un cop la mantega i el sucre estan daurats hi afegim la poma fins a caramel·litzar-la. Reservarem la poma a la paella.
En un bol barregem el iogurt amb el foie semicuit i hi afegim sal i pebre i el brandi. Ho remenem fins que quedi una massa homogènia.
Per servir l'aperitiu fem servir un got o una copa petita. Al fons de la copa hi posem la poma caramel·litzada i després hi afegim la barreja de iogurt amb foie. Per decorar la copa hi posarem uns festucs picats lleugerament perquè no perdin la textura cruixent.