Sucs, grills i pell de clementina confitada amb menta fresca
Ingredients
- 8 Clementines de les Terres de l’Ebre (IGP)
- 1 iogurt natural
- ½ manat de menta fresca
- 50 g sucre
Elaboració
Per fer la pell confitada agafeu dues clementines, peleu-les i traieu la part interior blanca de les pells amb un ganivet ben esmolat. Tot seguit talleu les pells en juliana ben fina. Blanquegeu-les en aigua freda tres vegades per treure’n l’amargor. Amb la polpa, espremeu el suc i poseu-lo en un cassó, amb les pells i el sucre, i deixeu-ho confitar molt lentament fins que formi un xarop. Reserveu-ho.
Mentrestant peleu quatre clementines, traieu-ne els grills i peleu-los. Reserveu-ho. Amb dues clementines més feu un suc i deixeu-lo refredar a la nevera. Desfulleu la menta i piqueu-la ben petita. Després barregeu-la amb el suc. Finalment, poseu-hi els grills intercalant-los amb el iogurt i una mica de pell confitada a sobre. Serviu-ho tot amb el suc ben fred.