Què cuino avui?

Sucs, grills i pell de clementina confitada amb menta fresca

Sucs, grills i pell de clementina confitada amb menta fresca

Ingredients

  • 8 Clementines de les Terres de l’Ebre (IGP)
  • 1 iogurt natural
  • ½ manat de menta fresca
  • 50 g sucre

Elaboració

Per fer la pell confitada agafeu dues clementines, peleu-les i traieu la part interior blanca de les pells amb un ganivet ben esmolat. Tot seguit talleu les pells en juliana ben fina. Blanquegeu-les en aigua freda tres vegades per treure’n l’amargor. Amb la polpa, espremeu el suc i poseu-lo en un cassó, amb les pells i el sucre, i deixeu-ho confitar molt lentament fins que formi un xarop. Reserveu-ho.

Mentrestant peleu quatre clementines, traieu-ne els grills i peleu-los. Reserveu-ho. Amb dues clementines més feu un suc i deixeu-lo refredar a la nevera. Desfulleu la menta i piqueu-la ben petita. Després barregeu-la amb el suc. Finalment, poseu-hi els grills intercalant-los amb el iogurt i una mica de pell confitada a sobre. Serviu-ho tot amb el suc ben fred.

Més informació

Comparteix

Edició

Selena Soro

Disseny

Ricard Marfà

Programació

Jordi Guilleumas - Idoia Longan - Marc Funollet - Joan Guinart