Redescobreix
la serra de
Tramuntana

La natura mallorquina, als teus peus

Amb el suport de:

Mallorca - Illes Balears
Mallorca - Illes Balears

Caminar és la manera més genuïna de conèixer l’entorn i de relacionar-nos amb les persones que l’habiten. Just necessitam temps i espai per fer-ho. Amb motiu del desè aniversari de la declaració de la serra de Tramuntana Patrimoni Mundial de la Unesco, Fundació Mallorca Turisme us proposa 15 rutes per redescobrir aquesta serralada que s’estén al llarg de 90 km, entre Andratx i Pollença.

Us oferim la possibilitat de redescobrir la Serra, d’assaborir-ne el patrimoni natural per la passa i la mirada, i de deixar-vos sorprendre pels seus valors culturals. Tot plegat ho podeu fer a través dels seus camins de pedra en sec, dels itineraris que connecten planes i muntanyes, alqueries i rafals, torres i talaies, viles i possessions, ranxos de carboner i rotes lluny de qualsevol remei, històries i llegendes, rondalles i contarelles, etc.

La natura mallorquina és als vostres peus, tan sols espera que us poseu en marxa, amb amor i respecte cap a l’entorn; perquè si bé tots tenim el dret a gaudir del paisatge, també tenim la responsabilitat de tenir-ne cura. La vida és una de les aventures més grans i excitants, i aquí hi trobareu una invitació a viure i compartir experiències úniques.

Aquest recull d’itineraris és una aposta ferma pel senderisme, entès com una pràctica esportiva que va molt més enllà del simple sortir a la muntanya a caminar. És conèixer i estimar una part de la nostra història, aquella que roman escrita sobre el paisatge i que constitueix el contingut d’un paisatge cultural, Patrimoni Mundial, de valor incalculable.

Ara és el vostre torn, redescobriu la serra de Tramuntana!

La volta de l'Escolta

Ves-hi

Volta al Castellot (del Guix)

Ves-hi

La ruta de la neu

Ves-hi

La moleta de s’Esclop

Ves-hi

La Bombarda i el puig dels Boixos

Ves-hi

El puig d’Alaró

Ves-hi

La mola de Planícia

Ves-hi

Volta a Sóller

Ves-hi

Sa Foradada

Ves-hi

Miradors de s'Arxiduc

Ves-hi

Camí dels Pintors

Ves-hi

Castellet de l'Àguila

Ves-hi

La Paret del Moro

Ves-hi

La Trapa

Ves-hi

Volta al puig de na Fàtima

Ves-hi