Receptes
Tres xefs ens ensenyen a cuinar plats saludables aptes per als petits i joves de la casa
NIVELL DE DIFICULTAT
Tempura de seitons
amb Núria Lucas
Moixina adobada
amb Núria Lucas
Hamburguesa de maires
amb Núria Lucas
Crestes de llagostí
amb Núria Lucas
Farcellet de bonítol
amb Núria Lucas
Espaguetis amb bolonyesa de tonyina
amb Ada Parellada
‘Wrap’ de corball
amb Ada Parellada
Mandonguilles de bacallà
amb Ada Parellada
Paella de llaunes
amb Ada Parellada
Lluç a la papillota
amb Ada Parellada
Seitons avinagrats a l'andalusa
amb Albert Mendiola
Sardina escabetxada tradicional
amb Albert Mendiola
Tataki de bonítol
amb Albert Mendiola
Tonyina arrebossada amb olives negres i síndria
amb Albert Mendiola
El peix preferit de...
Descobrim com els agrada cuinar el peix a 5 personalitats conegudes
El meu peix preferit és la gallineta i m’agrada al forn amb llimona
Mariona Escoda
Cantant
FOTO: ARA
M’agrada el llobarro al forn amb patata i tomàquet
Clara Moraleda
Actriu
FOTO: Marc Rovira
El peix que més màgrada és el rap, que té la cara tant lletja, però que no té espines
Pilarin Bayés
Il·lustradora
FOTO: Pere Tordera
M'agrada molt l'esqueixada de bacallà
Long Li Xue
Youtuber
FOTO: Manolo Garcia
5 motius per menjar peix
El peix és una font poderosa de proteïnes i àcids grassos omega-3, essencials per al cor i el cervell
A cuinar!
I a tu, com t'agrada el peix?