Lluç a la papillota

amb Ada Parellada

Descobreix-la

arrow_downward

# Ingredients

  • 500 g de peix (llobarro, lluç o orada)
  • 100 g de pastanaga a làmines
  • 100 g de carbassó a làmines
  • 150 g de patates a làmines
  • Farigola
  • Pipes de gira-sol
  • El suc de mitja llimona
  • Porradell (o julivert picat)
  • Sal, pebre i oli d’oliva

# Preparació

  1. En un paper de forn posem una capa de patates laminades
  2. Hi afegim la pastanaga i el carbassó
  3. Hi posem el peix amb la pell cap amunt
  4. Ho ruixem amb un raig d’oli d’oliva i hi afegim sal i unes fulles de farigola
  5. Tanquem el paper i el coem a la paella durant 6 minuts a foc baix
  6. Per a la salsa, barregem suc de llimona, oli i porradell picat
  7. Afegim la salsa i a disfrutar