Tonyina arrebossada amb olives negres i síndria

amb Albert Mendiola

Descobreix-la

arrow_downward

# Ingredients

  • 300 g de llom de tonyina
  • Farina
  • Ou batut
  • Arrebossat d’oliva negra assecada, festuc i pa
  • Salsa teriyaki
  • Síndria
  • Moixama fregida
  • Brots tendres
  • Perles d’oli

# Preparació

  1. Enfarinem lleugerament el llom de tonyina
  2. Passem el llom per l’arrebossat d’oliva negra
  3. Escalfem l’oli a la paella
  4. Fregim la tonyina a foc mitjà-alt, 30 segons per banda
  5. Sense oli, fregim la síndria volta i volta
  6. Filetegem la tonyina
  7. Tallem la síndria a triangles prims
  8. Intercalem els triangles de síndria amb la tonyina
  9. Afegim una mica de salsa teriyaki
  10. Afegim els brots tendres
  11. Opcionalment, afegim perles d’oli i xips de moixama