Tonyina arrebossada amb olives negres i síndria
amb Albert Mendiola
Descobreix-la
arrow_downward
# Ingredients
- 300 g de llom de tonyina
- Farina
- Ou batut
- Arrebossat d’oliva negra assecada, festuc i pa
- Salsa teriyaki
- Síndria
- Moixama fregida
- Brots tendres
- Perles d’oli
# Preparació
- Enfarinem lleugerament el llom de tonyina
- Passem el llom per l’arrebossat d’oliva negra
- Escalfem l’oli a la paella
- Fregim la tonyina a foc mitjà-alt, 30 segons per banda
- Sense oli, fregim la síndria volta i volta
- Filetegem la tonyina
- Tallem la síndria a triangles prims
- Intercalem els triangles de síndria amb la tonyina
- Afegim una mica de salsa teriyaki
- Afegim els brots tendres
- Opcionalment, afegim perles d’oli i xips de moixama