Tataki de bonítol
amb Albert Mendiola
Descobreix-la
arrow_downward
# Ingredients
- 300 g de filet de bonítol
- Salsa de soja amb vinagre d’arròs
- Ceba cruixent
- Perles d’oli d’oliva
- Sèsam negre i sèsam torrat
- Brots tendres
- Ceba confitada
# Preparació
- Passem el bufador pel bonítol o bé el passem per la planxa, que quedi cru per dins
- Cobrim el bonítol amb la salsa de soja
- Tallem el filet de bonítol, sempre en direcció contrària a les fibres
- Tornem a cobrir el bonítol amb soja
- Quan està ben xopat, l’emplatem
- Pintem el bonítol amb la salsa teriyaki
- Empolvorem el sèsam
- Afegim la ceba cruixent
- Afegim la ceba confitada (ceba vermella amb vinagre 2 dies)
- Decorem amb els brots verds
- Afegim perles d’oli d’oliva