Tataki de bonítol

amb Albert Mendiola

Descobreix-la

arrow_downward

# Ingredients

  • 300 g de filet de bonítol
  • Salsa de soja amb vinagre d’arròs
  • Ceba cruixent
  • Perles d’oli d’oliva
  • Sèsam negre i sèsam torrat
  • Brots tendres
  • Ceba confitada  

# Preparació

  1. Passem el bufador pel bonítol o bé el passem per la planxa, que quedi cru per dins
  2. Cobrim el bonítol amb la salsa de soja
  3. Tallem el filet de bonítol, sempre en direcció contrària a les fibres
  4. Tornem a cobrir el bonítol amb soja
  5. Quan està ben xopat, l’emplatem
  6. Pintem el bonítol amb la salsa teriyaki
  7. Empolvorem el sèsam
  8. Afegim la ceba cruixent
  9. Afegim la ceba confitada (ceba vermella amb vinagre 2 dies)
  10. Decorem amb els brots verds
  11. Afegim perles d’oli d’oliva