Mandonguilles de bacallà
amb Ada Parellada
Descobreix-la
arrow_downward
# Ingredients
- 400 g de bacallà dessalat
- 80 g de molla de pa remullada en llet i 60 g de pa ratllat
- 1 gra d’all
- 1 ou batut
- Porradell (o julivert picat)
- Sal
- Farina per arrebossar
- Oli d’oliva verge extra
- 300 g de romesco
- 400 ml de fumet de peix o aigua
# Preparació
- Esqueixem el bacallà, dessalat
- El barregem amb la molla de pa, el julivert i l’all picats i l’ou
- Pastem amb les mans fins que es formi una massa homogènia
- Hi afegim el pa ratllat i seguim pastant amb les mans
- Fem les mandonguilles i les arrebossem amb farina blanca
- En una paella amb dos dits d’oli, les fregim per totes les bandes i les deixem en un paper absorbent
- En una cassola, hi posem el romesco, l’aigua o el fumet, unes patates trencades ja bullides i les mandonguilles de peix
- Ho deixem bullir uns minuts i ja ho podem servir