Mandonguilles de bacallà

amb Ada Parellada

Descobreix-la

arrow_downward

# Ingredients

  • 400 g de bacallà dessalat
  • 80 g de molla de pa remullada en llet i 60 g de pa ratllat
  • 1 gra d’all
  • 1 ou batut
  • Porradell (o julivert picat)
  • Sal
  • Farina per arrebossar
  • Oli d’oliva verge extra
  • 300 g de romesco
  • 400 ml de fumet de peix o aigua

# Preparació

  1. Esqueixem el bacallà, dessalat
  2. El barregem amb la molla de pa, el julivert i l’all picats i l’ou
  3. Pastem amb les mans fins que es formi una massa homogènia
  4. Hi afegim el pa ratllat i seguim pastant amb les mans
  5. Fem les mandonguilles i les arrebossem amb farina blanca
  6. En una paella amb dos dits d’oli, les fregim per totes les bandes i les deixem en un paper absorbent
  7. En una cassola, hi posem el romesco, l’aigua o el fumet, unes patates trencades ja bullides i les mandonguilles de peix
  8. Ho deixem bullir uns minuts i ja ho podem servir