Farcellet de bonítol

amb Núria Lucas

Descobreix-la

arrow_downward

# Ingredients

  • 1 bonítol
  • Oli d’oliva
  • Tomàquet
  • Ceba
  • Sal
  • Massa brick

# Preparació

  1. Tallem la ceba a la juliana
  2. Li tirem un raig d’oli i sal per fer-la suar
  3. Caramel·litzem la ceba al foc fins que estigui transparent
  4. Ratllem dos tomàquets
  5. Afegim el tomàquet a la ceba caramel·litzada i ho sofregim tot 3 minuts
  6. Tirem el bonítol filetejat i sense pell a l’olla
  7. El deixem coure 2 minuts, tapat, fins que es desfaci
  8. Retirem el bonítol i el desmuntem una mica
  9. Posem el bonítol al farcell i l’emboliquem com un rotllet de primavera
  10. Posem el farcell al forn 2 minuts perquè quedi cruixent
  11. Traiem el farcell del forn i emplatem