Farcellet de bonítol
amb Núria Lucas
Descobreix-la
arrow_downward
# Ingredients
- 1 bonítol
- Oli d’oliva
- Tomàquet
- Ceba
- Sal
- Massa brick
# Preparació
- Tallem la ceba a la juliana
- Li tirem un raig d’oli i sal per fer-la suar
- Caramel·litzem la ceba al foc fins que estigui transparent
- Ratllem dos tomàquets
- Afegim el tomàquet a la ceba caramel·litzada i ho sofregim tot 3 minuts
- Tirem el bonítol filetejat i sense pell a l’olla
- El deixem coure 2 minuts, tapat, fins que es desfaci
- Retirem el bonítol i el desmuntem una mica
- Posem el bonítol al farcell i l’emboliquem com un rotllet de primavera
- Posem el farcell al forn 2 minuts perquè quedi cruixent
- Traiem el farcell del forn i emplatem