Paella de llaunes

amb Ada Parellada

Descobreix-la

arrow_downward

# Ingredients

  • 1 llauna de calamars farcits
  • 1 llauna d’escopinyes al natural 
  • 1 llauna de musclos al natural
  • 1 llauna de calamar en salsa americana
  • 2 mesures d’arròs bomba o 160 g
  • 100 g de sofregit de tomàquet
  • 3 cops la mesura de l’arròs en aigua (480 ml)
  • Oli d’oliva 
  • Sal i pebre

# Preparació

  1. Posem aigua a escalfar (necessitarem el líquid calent per fer l’arròs)
  2. En una paella ampla, hi posem dos minuts el sofregit de tomàquet
  3. Després hi posem l’arròs i el fregim amb el sofregit durant uns minuts
  4. Passats 6 minuts, hi afegim els calamars amb salsa americana
  5. Després hi afegim l’aigua calenta i ho deixem coure el temps que indiqui el fabricant.
  6. Dos minuts abans que acabi la cocció, hi afegim les llaunes
  7. Apaguem el foc passat el temps indicat i servim