Paella de llaunes
amb Ada Parellada
Descobreix-la
arrow_downward
# Ingredients
- 1 llauna de calamars farcits
- 1 llauna d’escopinyes al natural
- 1 llauna de musclos al natural
- 1 llauna de calamar en salsa americana
- 2 mesures d’arròs bomba o 160 g
- 100 g de sofregit de tomàquet
- 3 cops la mesura de l’arròs en aigua (480 ml)
- Oli d’oliva
- Sal i pebre
# Preparació
- Posem aigua a escalfar (necessitarem el líquid calent per fer l’arròs)
- En una paella ampla, hi posem dos minuts el sofregit de tomàquet
- Després hi posem l’arròs i el fregim amb el sofregit durant uns minuts
- Passats 6 minuts, hi afegim els calamars amb salsa americana
- Després hi afegim l’aigua calenta i ho deixem coure el temps que indiqui el fabricant.
- Dos minuts abans que acabi la cocció, hi afegim les llaunes
- Apaguem el foc passat el temps indicat i servim