Hamburguesa de maires
amb Núria Lucas
Descobreix-la
arrow_downward
# Ingredients
- 3 maires
- Maizena
- Ou
- Una cabeça d’all
- Ceba
- Sal i pebre
- Brots d’enciam
- Pa d’hamburguesa
# Preparació
- Piquem mitja ceba i una mica d’all, tallat a daus molt petits
- Caramel·litzem la ceba (la fregim fins que quedi transparent), uns 5 minuts
- Demanem a la peixateria que ens treguin la pell i espines de les maires i les piquem
- Traiem la ceba del foc i la deixem refredar
- Batem un ou i en posem una mica en un bol (no tot)
- Afegim maizena, sal i pebre al bol i ho remenem
- Tirem la ceba freda a la barreja
- Premsem la barreja amb un motlle per fer la forma d’hamburguesa
- Deixem refredar la barreja 15 minuts a la nevera
- A la paella, escalfem oli i marquem l’hamburguesa, un minut per banda
- Tallem el pa d’hamburguesa, posem l’hamburguesa amb l’enciam i llestos