Hamburguesa de maires

amb Núria Lucas

Descobreix-la

arrow_downward

# Ingredients

  • 3 maires
  • Maizena
  • Ou
  • Una cabeça d’all
  • Ceba
  • Sal i pebre
  • Brots d’enciam
  • Pa d’hamburguesa

# Preparació

  1. Piquem mitja ceba i una mica d’all, tallat a daus molt petits
  2. Caramel·litzem la ceba (la fregim fins que quedi transparent), uns 5 minuts
  3. Demanem a la peixateria que ens treguin la pell i espines de les maires i les piquem 
  4. Traiem la ceba del foc i la deixem refredar
  5. Batem un ou i en posem una mica en un bol (no tot)
  6. Afegim maizena, sal i pebre al bol i ho remenem
  7. Tirem la ceba freda a la barreja
  8. Premsem la barreja amb un motlle per fer la forma d’hamburguesa
  9. Deixem refredar la barreja 15 minuts a la nevera
  10. A la paella, escalfem oli i marquem l’hamburguesa, un minut per banda
  11. Tallem el pa d’hamburguesa, posem l’hamburguesa amb l’enciam i llestos