Quina és la teva empremta ecològica?

Amb el suport de:

L’empremta de carboni mesura les emissions de CO₂ que generen les nostres activitats quotidianes

Cada acció que emprenem contribueix en més o menys mesura a tenir cura del planeta

I tu, saps quina és la teva empremta ecològica?

Posa’t a prova

Comprova els teus resultats

Empremta ecològica

Recomanacions

Renova l’habitatge

Saps que renovar la façana i les instal·lacions del teu edifici pot suposar un estalvi energètic del 30% i superar el 60%, i comptar amb ajudes europees? Descobreix més sobre el Préstecs sostenible Comunitat de Propietaris. I no oblidis entrevistar el teu gestor per conèixer els avantatges de sol·licitar una hipoteca verda o fins i tot de transformar la teva pròpia hipoteca.

Instal·la plaques solars

Amb el rènting ECO per a plaques fotovoltaiques, la teva empresa podria fomentar el consum d'energia neta i ajudaria en la lluita contra el canvi climàtic. L’estalvi de la factura seria al voltant d’un 30% anual. Descobreix més aquí. Si t'interessa conèixer altres avantatges de transformar el teu negoci apostant per les opcions d'autoconsum i emmagatzematge d'energia renovable, o bé obtenir sistemes tèrmics renovables més apropiats segons l’activitat i el sector, fes la consulta a la teva oficina més propera o via online. És possible que puguis beneficiar-te d’ajudes vinculades als fons de recuperació Next Gen EU.

Inversions intel·ligents i sostenibles

Saps que et pots sumar a les empreses que realitzen la seva activitat d'una manera sostenible, segons el teu perfil i al teu propi ritme, i fomentar amb la teva aposta el seu desenvolupament obtenint rendibilitat? Descobreix com aquí.

Passa’t al vehicle elèctric

Amb un vehicle elèctric pots reduir considerablement l'impacte de la teva petjada d'emissions CO2 i contribuir a la millora de la qualitat de l'aire del teu entorn. Descobreix les millors opcions de vehicles ECO per tot tipus de necessitats aquí.

Petits hàbits sostenibles

A casa també pots adoptar hàbits que contribueixin a un mon més sostenible. Optar per una alimentació de proximitat, comprar al comerç local, reciclar els residus o controlar la despesa energètica de la llar són petits gestos que poden reduir la nostra empremta ecològica.

arrow_back
arrow_forward

Vols saber-ne més?

Vés-hi

Disseny

Irene Gutiérrez

Programació

Idoia Longan - Marc Funollet - Jordi Guilleumas