Inicia sessió per participar

Accedeix

Si no tens usuari de l'ARA, registra't aquí

La porra dels Oscars

Fes la teva porra i guanya un abonament de 50 entrades de cinema vàlid per a un any als cinemes OCINE o una subscripció de tres mesos al portal de cinema independent Filmin. Podràs modificar la porra fins a l'inici de la cerimònia, el 10 de febrer a la 01.30 h, i seguir l'evolució del rànquing durant la cerimònia. Consulta les bases

OCINE
Aquest any no hi ha cap certesa. Després d’unes edicions amb grans favorits com ‘La la land’, ‘La forma del agua’ o ‘Roma’, la cursa dels Oscars es presenta enguany més oberta que mai. Tot podria passar: que Sam Mendes torni a guanyar l’Oscar 20 anys després d’‘American beauty’, que l’Acadèmia reconegui per fi Quentin Tarantino com el gran cineasta nord-americà de la seva generació o que una petita pel·lícula coreana obtingui el premi cinematogràfic més cobejat de Hollywood. Passin, juguin i encertin. Xavi Serra

Inicia sessió per poder participar

S'ha finalitzat el període de votacions

El rànquing

S'ha finalitzat el període de votacions.

Consulta la teva porra i el rànquing de punts.

Consulta el rànquing de punts.

Bases legals

La participació en aquest concurs és voluntària. Les dades personals que ens faciliteu es tractaran com s'indica en la política de protecció de dades d'Edició de Premsa Periòdica Ara, SL.

El període de participació es tanca el 10 de febrer del 2020 a la 01.30 h am.

El concursant que obtingui més puntuació guanyarà un abonament de 50 entrades de cinema vàlid per a un any als cinemes de la cadena OCINE.

Els següents tres concursants que obtinguin la puntuació més alta obtindran una subscripció de tres mesos al portal de cinema independent Filmin.

El premi no es podrà canviar o substituir a petició del guanyador. Si per alguna causa no us és possible acceptar el premi o accedir-hi, s'entendrà que hi renuncieu, i Edició de Premsa Periòdica Ara, SL no us haurà de compensar.

El premi d'aquest concurs queda subjecte a les obligacions i retencions fiscals legalment establertes.

Els noms dels guanyadors es publicaran a la web Ara.cat i es comunicaran als interessats a l'adreça de correu electrònic amb què s'hagin registrat per concursar, per indicar-­los quan i on han de recollir el premi.

La participació en el concurs implica l'acceptació d'aquestes bases i del criteri d'Edició de Premsa Periòdica Ara, SL pel que fa a la resolució de qualsevol qüestió derivada del concurs i de l'elecció dels guanyadors.