Tot i que la cuina espacial en l’època dels Apol·lo havia millorat força respecte a la dels primers astronautes, els aliments havien de ser sempre liofilitzats, deshidratats o a trossets. Els astronautes dels Apol·lo podien triar entre 70 plats, però el rebost del mòdul lunar només disposava de dos menús. Un a base de daus de cansalada, préssec, galetes de sucre, suc i cafè i un altre amb estofat de bou, sopa de pollastre, pastís de dàtils i suc. També tenien fruits secs, pa, gall dindi i barretes de caramel. Tots els aliments es podien conservar sense refrigerar i no s’havien d’escalfar, ja que no hi havia ni cuina ni nevera. Les galetes i el pa havien sigut tractats prèviament per evitar que les molles sortissin flotant. Però cap d’aquests aliments formaven part del primer àpat a la Lluna. Segons explica Rafael Clemente, el primer que van menjar els astronautes va ser hòstia consagrada i vi, ja que Buzz Aldrin, que era presbiterià, va fer una cerimònia eucarística abans del desembarcament. La NASA, per evitar-se problemes, no ho va publicitar. Per hidratar-se, els astronautes bevien aigua que obtenien com a subproducte de les piles de combustible del mòdul de servei, i la nau disposava d’un dispensador per a aigua freda i un altre per a aigua calenta. Els astronautes no es van queixar del gust sinó de les bombolles de gas que tenia, que els provocava molèsties gàstriques.