La porra dels Oscars

Fes la teva porra, comparteix-la i guanya abonaments als cinemes Phenomena i Yelmo Cines. Podràs modificar la porra fins l'inici de la cerimònia, la nit del 22 al 23 de febrer a les 01:30 h, i seguir l'evolució del rànquing durant la cerimònia. Consulta les bases

amb la col·laboració de:

Uns Oscars sense amo i senyor Feia temps que uns Oscars no es presentaven tan oberts com els d'aquesta edició. Difícilment una pel·lícula arrasarà i s'emportarà més de mitja dotzena d'estatuetes. La pugna pels premis més importants es concentra en 'Boyhood' i 'Birdman'; l'espectacle de la vida d'un noi que creix i es fa adult contra les neurosis infantils d'un grapat d'actors. La crítica està entregada al film de Richard Linklater, però no s'ha de subestimar l'afició de la gent del cinema a donar premis a les pel·lícules sobre gent del cinema. Amb el dubte de si Michael Keaton serà capaç de guanyar l'Oscar, si Wes Anderson veurà reconegut el seu talent únic gràcies a 'El gran Hotel Budapest' o si 'El francotirador' de Clint Eastwood donarà la gran sorpresa, escalfem els motors d'una gala que promet: Neil Patrick Harris és un 'showman' consumat amb molta experiència com a presentador dels Tony, els premis del teatre. És l'hora que la fira de les vanitats comenci a cremar. Xavi Serra

Inicia sessió per poder participar

S'ha finalitzat el període de votacions

El rànquing

S'ha finalitzat el període de votacions.

Consulta la teva porra i el rànquing de punts.

Consulta el rànquing de punts.

Bases legals

La participació en aquest concurs és voluntària. Les dades personals que ens faciliteu es tractaran com s'indica en la política de protecció de dades d'Edició de Premsa Periòdica Ara SL.

El període de participació es tanca el 23 de febrer del 2015 a les 01.30 hores.

Hi haurà tres guanyadors, els tres primers classificats per punts. En cas d'empat, es farà un sorteig per desempatar.

El concursant que obtingui més puntuació guanyarà un abonament personal per la cinema Phenomena, vàlid per a deu sessions simples. També serà vàlid per a les sessions dobles si s'abonen 3€ o 5€ per a les maratons.

Els concursants que quedin en segon i tercer en la classificació per punts guanyaran, cadascun, 5 invitacions dobles per als cinemes Yelmo. Les invitacions seran codis numèrics que s'han de canviar per una entrada a la taquilla de la sala Yelmo que triï el guanyador. Restriccions: les invitacions no inclouen les ulleres de 3D, la butaca vermella ni els esdeveniments especials. No són vàlides per a la venda anticipada. No són acumulables a altres ofertes i n'està prohibida la venda. L'empresa es reserva el dret de limitació d'ús de l'abonament per aforament complet o altres condicions especials.

El premi no es podrà canviar o substituir a petició del guanyador. Si per alguna causa no us és possible aprofitar el premi, s'entendrà que hi renuncieu, i Edició de Premsa Periòdica Ara SL no us haurà de compensar.

El premi d'aquest concurs queda subjecte a les obligacions i retencions fiscals legalment establertes.

El nom dels guanyadors es publicarà a la web Ara.cat i es comunicarà als interessats a l'adreça de correu electrònic amb què s'hagin registrat per concursar, per indicar­los quan i on han de recollir el premi.

La participació en el concurs implica l'acceptació d'aquestes bases i del criteri d'Edició de Premsa Periòdica Ara SL pel que fa a la resolució de qualsevol qüestió derivada del concurs i de l'elecció dels guanyadors.