Ripollès

Ripollès

Vall de Ribes, Vall de Camprodon, Estació de Muntanya de Núria i Vallter

A la comarca del Ripollès, a 2.000 metres d’altitud, i dins del terme municipal de Queralbs, s’hi troba l’estació de muntanya de Vall de Núria. Un espai singular i sense cotxes, envoltat de cims que freguen els 3.000 m, on només es pot arribar a peu o amb l’emblemàtic Tren Cremallera. Vall de Núria és la porta d’entrada al Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser, i ofereix un ampli ventall de propostes en plena natura pensades per a un turisme actiu, de relax i per a la família.

 

Vallter, d'altra banda, és l’estació de muntanya més mediterrània dels Pirineus i se situa al circ d’origen glacial de Morens-Ull de Ter, amb el seu cim a 2.535 metres d’altitud on, en dies clars, s'arriba a veure la Costa Brava.

 

Una estació acollidora i familiar on gaudir de la neu durant tot l’hivern amb fàcil accés als serveis necessaris a peu de pistes. Un espai idoni per l’esquiador que vol una jornada d’esquí, sigui en dies laborables o en cap de setmana, ja que es troba a prop de ciutats d’interior com Girona, Olot, Vic o Ripoll.

Més informació
Ripollès

No et pots perdre

  • Tren cremallera de Núria, que enguany fa 90 anys
  • Viatge en Telefèric al mirador del Pic de l’Àliga, a Vall de Núria
  • Setcases i la Vall de Camprodon, essència pirinenca
  • Patrimoni Romànic del Ripollès
  • 'Slow days' a la Vall de Ribes
Ripollès
Torna