El Pallars

El Pallars
Felipe Valladares

Estacions de muntanya de Port Ainé, Espot, Tavascan i de Nòrdic de Viròs Vallferrera

El Pallars (Jussà i Sobirà) destaca per les estacions de muntanya de Port Ainé, Espot, Tavascan i de Nòrdic de Viròs Vallferrera. Situada dins el massís de l’Orri, al municipi de Rialp, i envoltada pel Parc Natural de l’Alt Pirineu, l’estació de Port Ainé es troba en un entorn que irradia encant per tot arreu: des dels seus petits pobles, el seu entorn natural, la seva gastronomia i el seu patrimoni cultural. 

 

L’estació d’Espot, al Pallars Sobirà, es caracteritza per les pistes dins de frondosos boscos de pi negre. Les precioses vistes de muntanyes de més de 3.000 m fan que l’esquiador se senti en plena natura alpina.

 

Per als amants de l'ambient de l'alta muntanya i els practicants de l'esquí alpí, el surf de neu i l'esquí de fons, l'estació de Tavascan garanteix experiències inolvidables a només 10 quilòmetres del poble. 

 

Des d’Araós es pot accedir amb vehicle al Bosc de Virós i al refugi Gall Fer, seu de l’estació de muntanya Virós-Vallferrera, un nou concepte d’estació hivernal que ofereix l’oportunitat de viure la neu i l’hivern d’una manera diferent, allunyat de les grans masses. 

Més informació
El Pallars

No et pots perdre

  • Snowpark de Port Ainé, un dels pioners del Pirineu
  • Itineraris d’esquí de muntanya i splitboard a Tavascan
  • 28 km de circuits d’esquí nòrdic quilòmetres pels boscos de Virós-Vallferera
  • Complementa l’esquiada a Espot amb una visita al Parc Natural d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici
El Pallars
Felipe Valladares
Torna