Santa Susanna

Santa Susanna

Santa Susanna

Mar o muntanya? Per què cal triar si es poden tenir totes dues coses? A Santa Susanna, la platja i el bosc es troben per oferir a qui la visita una pila de propostes variades durant tot l’any, des de sortides en caiac i activitats nàutiques a les seves platges de sorra de gra gruixut de més de 3km de distància, fins a rutes de senderisme, en bicicleta, o a cavall pel Parc Natural del Montnegre i el Corredor. A Santa Susanna hi podreu accedir fàcilment en tren des de Barcelona i Girona o d’altres localitats del litoral i disposareu de grans zones d’aparcament gratuïtes, a més de disposar d’una gran diversitat d’allotjaments moderns amb unes instal·lacions de qualitat i una gran oferta gastronòmica per a tots els públics. 

Us esperen paratges i vistes panoràmiques úniques com la Font del Boter o el Turó de la Guàrdia i edificis històrics i emblemàtics que no us deixaran indiferents com la Masia de Can Ratès i l’Església parroquial. També destaquen les Fonts del Torrentó de Can Gelat un espai lúdic per a tothom i els parcs aquàtics que es troben a l’entorn del municipi, ideals per compartir en família i amics. 

Santa Susanna és Vila de Mercats i posem a la vostra disposició un ventall de mercats setmanals de productes de proximitats, artesans i d’antiguitats per conèixer l’autenticitat del territori. Disposareu d’una oferta d’esdeveniments culturals molt atractiva tant per a grans com per a petits com el Festival del Solstici al juny o el Festival Micrometre a principis de setembre i d’esdeveniments esportius professionals d’impacte internacional com el Raid Hipic Internacional, el Bike Festival de Santa Susanna o el Campionat Fitness & Bodybuilding.

 

Més informació
Santa Susanna

No et pots perdre

  • Platges de Santa Susanna: Platja de Llevant, Platja de les Dunes, Platja de les Caletes
  • Vila de Mercats
  • Fonts del Torrentó de Can Gelat
  • Rutes de ciclisme: carretera, BTT i e-bike
  • Senderisme: ruta de patrimoni cultural; torres de guaita i racons de Santa Susanna
Santa Susanna
Torna