La Noguera

La Noguera

La Noguera

Situada a les portes del Pirineu, la Noguera ofereix una proporció ideal de natura, aventura, cultura, ciencia i gastronomia. La gran diversitat d'elements naturals i contrastos de la Noguera, li configuren un tarannà aventurer i alhora acollidor que captiva qui la visita i el transporta a un món de sensacions i experiències.

Bona part del cel de la Noguera està certificat pel Programa M&B (Home i Biosfera) de la UNESCO i 19 municipis de la comarca estan certificats com a Destinació Turística Starlight. A més, de dia el cel del Montsec està reconegut com una de les millors zones de vol lliure a nivell mundial. 

En els darrers anys, la Noguera ha estat notícia per ser un referent en l’street art, amb els espectaculars murals del Gargar de Penelles i del Carreró de Montgai. 

Vells costums i tradicions s’apleguen a la Noguera, com el Ranxo de Ponts, la Trobada de Campaners d’Os de Balaguer, la Fira de la Perdiu a Vilanova de Meià, etc. Festes que destaquen per la seva peculiaritat són l’Harpia a Balaguer, la Transsegre a Camarasa i Balaguer, Montgai Màgic, Festival Gargar a Penelles, etc.

 

 

Més informació
La Noguera

No et pots perdre

  • Parc Astronòmic Montsec
  • Castell de Montsonís
  • Congost de Mu
  • Penelles
  • Centre històric de Balaguer
La Noguera
Torna