comprar al
comerç de
proximitat
en 5 raons

El comerç de proximitat és un dels sectors més afectats per la crisi del covid-19

amb el suport

Generalitat
comprar al <br>comerç de <br>proximitat <br><span class='tar'>en 5 raons</span>

9.000 M€

Impacte econòmic
per les restriccions

15%

Percentatge del PIB que
suposa el comerç a Catalunya

98.000

Establiments
comercials a Catalunya

500.000

Persones ocupades
al sector del comerç

La campanya ‘Vine al teu comerç, vine a comprar’ té l’objectiu de reactivar el comerç de proximitat i animar la ciutadania a redescobrir els centres històrics dels municipis

Les 5
raons

Menys emissions

Menys emissions

Comprar als comerços del teu barri, on pots anar a peu o amb bicicleta, fa que generis menys emissions contaminants. A més, estalviaràs combustible i ho notaràs a la butxaca a final de mes.

Són els teus veïns

Són els teus veïns

Quan compres als comerços de proximitat contribueixes a la prosperitat dels teus veïns. Ajudes a millorar l’economia local i generes riquesa per al teu barri.

Tracte personalitzat

Tracte personalitzat

Qui porta una botiga de barri és expert en saber què necessita cada persona que entra per la porta. Els comerços de proximitat coneixen bé el producte i t’ofereixen una atenció personalitzada i especialitzada.

Productes de proximitat

Productes de proximitat

El comerç local és sinònim de qualitat, amb productes de proximitat i de temporada. Els botiguers del teu barri es preocupen perquè els productes siguin frescos, amb totes les propietats intactes i que no hagin fet massa quilòmetres per arribar a la teva taula.

Identitat

Identitat

Un barri amb un comerç local ric és un barri amb identitat i vida pròpia. Quan compres al mercat o a la botiga de tota la vida contribueixes a fer del barri un lloc on hi voldràs viure.

captura de video

Vols saber-ne més?

ves-hi

Il·lustracions

Daniel Diosdado