Així és l’esport que fan les nenes i els nens catalans

Els consells esportius i Esportcat-Generalitat de Catalunya, actors essencials en la promoció de l’esport com a eina de cohesió social

Amb el suport de: Generalitat de Catalunya
Així és l’esport que fan les nenes i els nens catalans Així és l’esport que fan les nenes i els nens catalans Així és l’esport que fan les nenes i els nens catalans

L’esport en edat escolar forma part de l’educació integral dels infants

Avall

Una pràctica que, en pro d’una autèntica universalització i democratització de l’activitat física i esportiva, cal que tingui continuïtat més enllà de l’etapa escolar, tot garantint que els ciutadans i ciutadanes hi puguin accedir mitjançant el desenvolupament de l’esport per a tothom durant totes les etapes de la vida.

Els consells esportius són agrupacions esportives sense finalitat de lucre que aposten i promouen la pràctica de l’activitat física i esportiva sense discriminacions, potenciant els valors personals i de responsabilitat social, i fomentant la salut i els hàbits saludables de la ciutadania.

El món de l’esport aporta valors i eines que omplen la motxilla vital de l’infant per a un desenvolupament integral. I l’esport escolar és la porta d’entrada a aquest món.

Aquests hàbits es poden convertir en una manera de fer característica de la persona, que podrà explorar tant en la seva trajectòria vital com esportiva. L’esport, al cap i a la fi, es pot convertir en una manera d’entendre la vida.

Avall

Així és l'esport que fan les nenes i els nens catalans

Avall

Il·lustracions

Felip Ariza