Fem cagar el tió: a casa nostra ho fem així...

El projecte 'Fem cagar el tió: a casa nostra ho fem així...' és una idea del Museu de la Música i del Centre Robert Gerhard per a la promoció i difusió del patrimoni musical català, integrats a L'Auditori.

Amb les vostres aportacions i recerca complementària es farà un estudi que reflectirà la diversitat i la riquesa de la tradició nadalenca que reuneix les famílies al voltant d'un tronc que porta regals i alegria.

Entre els participants se sortejaran 4 paquets d'entrades per a visites al Museu de la Música i concerts a L'Auditori. El sorteig es farà el 29 de desembre. La llista de premiats es farà pública abans del 31 de desembre i els afortunats rebran una notificació personal per correu electrònic. Consulta aquí tots els detalls del sorteig.

Bases legals

Grava un vídeo de la teva família cantant la vostra cançó del tió i ...

01

Municipi

Comencem situant-nos en el mapa...

Següent

02

CONTACTE

Deixeu-nos un nom i correu electrònic de contacte

Anterior

Següent

03

DIA

Quin dia feu l'activitat?

Anterior

Següent

04

NOMS

Quin nom doneu al tronc?

Com anomeneu l'activitat?

Anterior

Següent

05

LA CANÇÓ

Escriviu la lletra de la cançó

De qui heu après la cançó?


Anterior

Següent

06

Descripció

Expliqueu breument com feu l'activitat

140

Canteu la cançó en família o en colla i compartiu el vídeo [Primer heu de pujar un vídeo a YouTube o Vimeo i després enganxeu aquí l'enllaç]

Anterior

Publicar

Aquí hi trobaràs les famílies que ja han participat, agrupades per pobles:Grava un vídeo de la teva família cantant la vostra cançó del tió i ...

Participa-hi!

Els premis seran:

2 paquets formats per:

  • 4 entrades per visitar el Museu de la Música de Barcelona (fins al 31 de juliol 2015).
  • 4 entrades per el 'Concert d'Any Nou' de la Banda Municipal de Barcelona / diumenge 4 de gener 2015, a les 18h - Sala 1 Pau Casals de L'Auditori / dirigit per Salvador Brotons amb obres de Bizet, Txaikovsi i Strauss.
  • 4 entrades pel concert familiar de L'Auditori: Educa Somnis de Músic / dissabte 17 de gener 2015, a les 12h - Sala 1 Pau Casal de L'Auditori.

2 paquets formats per:

  • 4 entrades per visitar el Museu de la Música de barcelona (fins al 31 de juliol 2015).
  • 4 entrades per al 'Concert d'Any Nou' de la Banda Municipal de Barcelona / diumenge 4 de gener 2015, a les 18h - Sala 1 Pau Casals de L'Auditori / dirigit per Salvador Brotons amb obres de Bizet, Txaikovsi i Strauss.
  • 4 entrades pel concert familiar de L'Auditori: Educa Somnis de Músic / dissabte 24 de gener 2015, a les 12h - Sala 1 Pau Casal de L'Auditori.

El sorteig es durà a terme el 29 de desembre de 2014 i la relació de premiats es farà pública abans del dia 31 de desembre de 2014.

Els guanyadors podran recollir els paquets d’entrades a la recepció del Museu de la Música, situat a L’Auditori, a partir del 2 de gener 2015 en el seu horari habitual d’obertura. Per a més informació consulteu el web www.museumusica.bcn.cat

El període de participació en aquest projecte i en el sorteig és fins al 28 de desembre del 2014.

El premi queda subjecte a les obligacions i retencions fiscals legalment establertes.

La participació implica l'acceptació d'aquestes bases i del criteri d'Edició de Premsa Periòdica Ara, SL, pel que fa a la resolució de qualsevol qüestió derivada del concurs i de l'elecció dels guanyadors.

La participació en aquest projecte és voluntària. Les dades personals que ens faciliteu es tractaran com s'indica en la política de protecció de dades d'Edició de Premsa Periòdica Ara, SL. Per la seva banda, el Museu de la Música notifica que les dades també s'incorporaran als seus fitxers amb la finalitat de gestionar la inscripció en l'activitat. Podeu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint-vos al Consorci de l'Auditori i l'Orquestra, c/Lepant, 150, 08013 de Barcelona.