Dakar 2020

El dia a dia dels catalans al Dakar

Del 5 al 17 de gener es disputa el Dakar 2020, que per primer cop es trasllada a l'Aràbia Saudita. Dels 541 participants, 29 són catalans i des d'aquí els seguirem, dia a dia

NURIA GARCÍA / TONI PADILLA

Barcelona

Primer el més recent

Primer el més antic

DIA 12: 17/01/2020

Etapa 12

Harad - Qiddiya
17:23

Jaume Betriu, el millor debutant del Dakar 2020

17:22

Joan Pedrero, de nou entre els 20 millors

Joan Pedrero ha aconseguit acabar de nou un Dakar. I ho ha fet, de nou, entre els 20 primers. Després d'haver d'abandonar l'any passat a les primeres de canvi, aquest any ha completat el ral·li en la 16a posició final.

17:21

10 de 10 per a Laia Sanz

Laia Sanz ha acabat tots els Dakars en els que ha participat, des del 2011 fins ara. Avui l'ha completat per desè cop, ara en la 18a posició.

17:20

Marc Coma acaba 13è la seva primera experiència sobre quatre rodes i com a copilot

Marc Coma vivia aquest any una nova aventura. Després d'anunciar la seva retirada i de passar-se als despatxos, el d'Avià tornava a la sorra com a copilot de Fernando Alonso amb un Toyota. El català ha completat la seva primera experiència sobre quatre rodes en la 13a posició final.

17:19

Carlos Sainz i Lucas Cruz guanyen el seu tercer Dakar

Carlos Sainz i Lucas Cruz han tornat a proclamar-se campions del Dakar. És el tercer cop que ho aconsegueixen, després d'haver-ho fet ja en les edicions del 2010 i del 2018.

17:12

"Un dels Dakars més difícils per a mi, però amb la satisfacció d'haver-lo lluitat fins al final a l'Armand Monleón", diu Gerard Farrés

View this post on Instagram

Missió complerta!✅???? Acabem aquest #Dakar2020 , un dels més difícils per mi però amb la satisfacció d’haver-ho lluitat fins al final amb l’@amonleon , que ha estat inmens durant tota la cursa, no ens hem rendit i hem fet una feina molt important perquè el @monsterenergy_canam s’hagi endut el seu primer @dakarrally, felicitats @caseycurrie , top job man!???? Gràcies a tots pels ànims d’aquests dies???? . ¡Misión cumplida!✅???? Acabamos el #Dakar2020 , uno de los más difíciles para mí pero con la satisfacción de haberlo peleado y luchado hasta el final con @amonleon , que ha estado inmenso toda la carrera, no nos hemos rendido y hemos hecho un trabajo muy importante para que @monsterenergy_canam se haya llevado su primera victoria en el @dakarrally, felicidades @caseycurrie , top job man!???? Gracias a todos por vuestro apoyo estos días!???? . Mission accomplished!✅???? We are #Dakar2020 finishers, one of the toughest ones for me but with the satisfaction that we fought until the end with @amonleon , who has been outstanding all race long. We didn’t give up and we have been able to deliver productive teammwork that helped the @monsterenergy_canam win its first @dakarrally, congratulations @caseycurrie , top job man!???? Thanks again for all the support!???? . @monsterenergy_canam | @canamoffroad | @hticlinic | @mcdonalds_es | @ecologika.es | @jjuanbrakes | @sixs_spain | @opticasportbytorrents | @ktm_spain | @barrestaurantbeulo | @olympia_cycles | @carsantcugat . #dakar2020 #2020dakar #rallydakar #dakar #canam #monsterenergy #raid #sxs #ssv #sidebyside

A post shared by Gerard Farrés (@gerardfarres) on

Gerard Farrés i Armand Monleón han completat el Dakar 2020 en l'onzena posició final. No ha estat el Dakar que esperaven, però han aconseguit arribar amb el seu Can-Am a la meta. "Missió complerta. Acabem aquest Dakar, un dels més difícils per a mi però amb la satisfacció d'haver-lo lluitat fins al final amb l'Armand Monleón, que ha estat immens durant tota la cursa", ha dit Farrés.

17:11

Desè lloc per a Marc Solà i Santi Navarro

17:07

Xavier Blanco acaba sisè en la categoria de 'side by side'

17:05

Espectacular Dakar per a Juvanteny, Criado i Domènech

El camió de l'equip Epsilon KH-7 ha aconseguit una gran 19a posició en aquest Dakar. Jordi Juvanteny, José Luis Criado i Xavier Domènech, a més, han acabat líders en la categoria de 6x6 i en la de producció.

17:04

Àlex Haro, entre els millors

Àlex Haro, fent de copilot de Giniel de Villiers, ha acabat el Dakar 2020 en el cinquè lloc. A la meta, ha aprofitat per fotografiar-se amb els que han estat els seus rivals aquests dies.

17:03

Llovera, Marco i Torres completen el Dakar en el 'top15'

"Ha estat el meu millor resultat en la prova més dura del món. Gràcies Marc, Ferran, Jordi, Gerard i a tot l'equip, als espònsors i a tots els meus fans". Albert Llovera, al costat dels catalans Marc Torers i Ferran Marco, ha completat el Dakar 2020 en la 15a posició, acabant per primer cop dins del 'top15'.

16:59

Joan Font acaba tercer de la categoria T2.2

Joan Font, al costat de Borja Rodríguez ha acabat el Dakar en la 53a posició, després de gairebé 101 hores cronometrades al volant del seu cotxe. "Orgullosos d'estar aquí", ha dit Joan Font. A més d'acabar, han estat tercers de lac ategoria T2.2.

16:56

Calleja i Aregall aconsegueixen acabar el Dakar en el seu quart intent

16:55

Nani Roma i Dani Oliveras completen el Dakar: "Ha estat dur per a nosaltres, però aquí estem"

16:51

Rafa Tornabell arriba a Qiddiya en la 22a posició final

El català Rafa Tornabell, al costat de José Luis Peña, ha aconseguit completar el Dakar 2020. Han arribat a Qiddiya en la 22a posició final després de completar més de 66 hores a bord del seu Polaris.