Dakar 2019

El dia a dia dels catalans al Dakar

Del 7 al 17 de gener es disputa el Dakar 2019, que transita només pel Perú. Dels 541 participants, 28 són catalans i des d'aquí els seguirem, dia a dia

NURIA GARCÍA

Barcelona

Primer el més recent

Primer el més antic

DIA 11: 17/01/2019

Etapa 10

Pisco-Lima
12:40

Juvanteny, Criado i Domènech arriben a Lima com a guanyadors de les categories de producció i 6x6

Els miracles no existeixen, però el KH-7 Epsilon Team ha obrat un al Dakar 2019 i s'ha plantat al podi de Lima 48 hores després d'haver bolcat a la recta final de la vuitena etapa. Després d'un dia sencer treballant a preu fet per aixecar el popular MAN 6x6 i treure'l del fons de l'olla on havia caigut, Jordi Juvanteny, José Luis Criado i Xavi Domènech van arribar al final de l'especial durant la nit de dimecres. Allà, l'organització els va sorprendre amb la notícia que seguien en cursa. Així, han acabat en el 12è lloc de la general i com a guanyadors de les categories de producció i 6x6.

Twitter Facebook

12:38

Cinquè lloc de la general de camions per a Ferran Marco

Ferran Marco ha completat el Dakar en el cinquè lloc de la general. El català, a bord del camió d'Ales Loprais, ha tancat la seva participació a gairebé sis hores de Nikolaev.

12:36

Moi Torrallardona torna a pujar al podi

Moi Torrallardona, mecànic de l'Iveco de Gerard de Rooy, ha tornar a pujar al podi. El de Manresa ha acabat tercer, a 1 hora i 34 minuts de Nikolaev.

12:28

Xavier Blanco acaba el Dakar vuitè

Xavier Blanco, copilot de Jpsé Antonio Hinojo, ha completat el Dakar en la vuitena posició de la categoria de 'side by side'. L'andalús i el català han creuat la línia de meta amb un temps cinc hores i cinc minuts superior a Chaleco López, el guanyador.

12:26

Gerard Farrés: "Ho hem aconseguit!"

Gerard Farrés ha aconseguit pujar al podi en el seu primer intent de disputar el Dakar en la categoria de 'side by side'. Farrés, al costat de Dani Oliveras, ha completat Dakar en la segona posiciío, a una hora i dos minuts de Chaleco López, el guanyador de la categoria.

12:25

Alex Aguirregaviria arriba a Lima

El pilot Alex Aguirregaviria ha aconseguit arribar a Lima. Tot i les múltiples penalitzacions (acumulava més de 315 hores de sanció), el de Sant Joan de Vilatorrada ha aconseguit arribar a la línia de meta després de deu dies molt exigents.

Twitter Facebook

12:22

Joan Font acaba el seu primer Dakar: "És un somni fet realitat"

Al segon intent, Joan Font ha acabat el seu primer Dakar. Ho ha fet 40è de la general de cotxes, a més de 38 hores d'Al-Attiyah. "Estic molt emocionat, aquest era el nostre gran objectiu i l'hem aconseguit. És un somni fet realitat. Sóc un enamorat de la vida i dels meus amics, i ara mateix em sento molt feliç, estic molt agraït a totes les persones que han fet que avui estigui aquí , ha resumit.

Twitter Facebook

12:21

Dani Solà: "Psicològicament, hem guanyat el Dakar

Dani Solà ha arribat a Lima. El català ha completat el ral·li en el 39è lloc de la general, a 37 hores d'Al-Attiyah.

12:20

Rosa Romero arriba a la meta de Lima

Rosa Romero ha tornat a acabar un Dakar. Aquest cop, com a copilot de la pilot italiana Camelia Liparoti. Han acabat en la 38a posició de la general, a més de 35 hores del davant, en la posició 5 de la classificació d'UTV i segones en la categoria femenina.

12:17

Xavier Foj escala fins al 37è lloc final

Gran ral·li el que ha completat el molinenc Xavier Foj. Després d'haver d'abandonar l'any passat, Foj ha completat aqeust Dakar en la 37a posició, a més de 34 hores del guanyador de la general.