CA ES EN

Mou-te amb llibertat per Barcelona

Coneix totes les alternatives de mobilitat: patinet, moto, metro i molt més. Agafa el mòbil i descobreix-ho

febrer de 2022

Interactiu patrocinat per l’app del RACC, CityTrips

logo RACC
Quantes maneres hi ha d’arribar alCamp Nou des del barri de Gràcia? I d’anar al teatre sivius a la Barceloneta? I la més ràpida? I la més sostenible? Quina és l’alternativamés econòmica? Per primer cop, una aplicació mòbil mostra totes les possibilitats per desplaçar-se en llibertat per la ciutat: des de les opcions de metro i autobús fins a les motos o les bicicletes compartides.

Quantes maneres hi ha d’arribar al Camp Nou des del barri de Gràcia?

I d’anar al teatre si vius a la Barceloneta?

Quina és l’alternativa més econòmica?

I la més ràpida?

I la més sostenible?

Per primer cop, una aplicació mòbil mostra totes les possibilitats per desplaçar-se en llibertat per la ciutat: des de les opcions de metro i autobús fins a les motos o les bicicletes compartides.

Ens descarreguem l’apli CityTrips (disponible per a iOs i Android) i posem a prova les noves maneres de moure’ns per la ciutat. Els avantatges són:

Mobilitat compartida

Mobilitat compartida

CityTrips et mostra sobre el mapa la ubicació dels vehicles disponibles amb una fitxa informativa per cada vehicle on es pot consultar l’operador, la matrícula, la marca, el model (en el cas del car-sharing) i l’autonomia (en quilòmetres o en nivell de bateria per vehicles elèctrics).

La millor app per a ciclistes

La millor app per a ciclistes

CityTrips ofereix la localització i informació sobre les estacions de Bicing, tant del convencional com el de l’elèctric. També mostra els pàrquings de Vadebike i Bicibox, així com els punts bici RACC, un servei d’autoreparació de bicicletes, i dona informació de les vies ciclables de la ciutat.

Transport públic en temps real

Transport públic en temps real

CityTrips ubica totes les parades de metro, tramvia i bus a la ciutat de Barcelona. Ofereix en temps real informació provinent de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), sobre el servei, la previsió del temps d’arribada, i les connexions amb altres línies. Pròximament, CityTrips també disposarà de tota la informació dels serveis de Rodalies i de Ferrocarrils de la Generalitat. A més, City Trips incorpora al mapa la localització de les parades de taxi a la ciutat.

Estalvia temps i diners

Estalvia temps i diners

CityTrips inicia el seu desplegament a la ciutat de Barcelona, tot i que està present a totes les ciutats espanyoles que compten amb els serveis dels operadors de mobilitat compartida integrats a l’aplicació. Actualment, l’agregador posa a l’abast dels ciutadans informació i localització de prop de 10.000 vehicles i equipaments d’aquests operadors a la ciutat de Barcelona per mode de transport. També està disponible a Madrid, València i Santiago de Chile.

chevron_left
chevron_right
Descarrega’t l’aplicació

Descobreix-ne més

Disseny

Ricard Marfà

Programació

Jordi Guilleumas - Idoia Longan - Marc Funollet