Els microcrèdits,
en 5 claus

Més de 400.000 famílies vulnerables i petits emprenedors rebran el suport financer de MicroBank els pròxims tres anys

Amb el suport de

CaixaBank
Els microcrèdits,
<br><span>en 5 claus</span>

MicroBank, el banc social de CaixaBank, concedirà fins al final del 2024 un total de 3.500 milions d'euros en finançament amb impacte social amb l'objectiu de beneficiar més de 400.000 famílies vulnerables, emprenedors i microempreses.

1.850

milions d’euros en microcrèdits destinats a les llars

1.600

milions d’euros destinats a negocis i emprenedors

34%

increment de la inversió en microcrèdits

Les 5
claus

Impacte
social

Impacte social

El Pla Estratègic 2022-2024 de MicroBank, que preveu destinar 3.500 milions d’euros a les famílies vulnerables i als emprenedors, permetrà superar els gairebé 312.000 beneficiaris de l’anterior pla estratègic 2019-2021.

Recuperació
econòmica

Recuperació econòmica

Segons José Ignacio Goirigolzarri, president de CaixaBank, “la concessió de microcrèdits és la millor contribució que podem fer per donar suport a la recuperació socioeconòmica del nostre país i contribuir al benestar de tota la societat”.

Noves
aliances

Noves aliances

Amb el lema “Canviem vides”, MicroBank vol potenciar el seu lideratge en el finançament social, elevar el seu impacte en l'entorn en què opera, generar noves aliances i consolidar el model de gestió i la cultura corporativa.

Noves fonts
d’ingresos

Noves fonts d’ingresos

Amb l'objectiu de liderar el finançament amb impacte social, MicroBank treballarà per ampliar la seva proposta de valor, fomentar una millor experiència de client, explorar noves fonts d'ingressos i ampliar els acords amb les entitats col·laboradores.

Trajectòria
sòlida

Trajectòria sòlida

Des de la seva creació el 2007, MicroBank ha finançat més de 8.000 milions d'euros, que han ajudat un milió de famílies vulnerables i 225.000 emprenedors i microempreses.

Vols saber-ne més?

Ves-hi

Il·lustracions

Isaac Claramunt