Cap a un món més sostenible

Descobreix com contribuirà Catalunya al full de ruta global per avançar cap al desenvolupament sostenible

Agenda 2030
Amb la col·laboració de: Departament d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència

Fam, pobresa, desigualtats, canvi climàtic... Aquests són alguns dels reptes a què s'enfronten les societats globals del segle XXI, i que marcaran les polítiques els propers anys. Per avançar cap al desenvolupament sostenible, les Nacions Unides han creat l'Agenda 2030, el nou full de ruta global per construir un món més just i més solidari. Aprovada el 2015, l'Agenda 2030 inclou 17 objectius de desenvolupament sostenible (ODS) a assolir en els propers 15 anys.

El Govern de Catalunya assumeix el mandat de les Nacions Unides i ha elaborat el Pla Nacional per a l’Agenda 2030 amb la participació de tots els seus departaments. El contingut del Pla estarà disponible en dades obertes i s’anirà revisant anualment per mantenir-lo actualitzat fins al 2030, la data límit per al compliment dels 17 ODS. Vols saber com contribuirà Catalunya a un món més sostenible, més just i més solidari?

Prova de respondre aquestes preguntes i descobreix els passos que vol seguir Catalunya per assolir el mandat de l’Agenda 2030:

Edició

Selena Soro

il·lustració

Mari Fouz