La porra dels Oscars

Fes la teva porra, comparteix-la i guanya una subscripció 'premium' anual a Filmin, un abonament anual a la Filmoteca de Catalunya i un 'pack' de DVD i BluRay de la distribuïdora La Aventura. Podràs modificar la porra fins a l'inici de l'acte, la nit del 26 al 27 de febrer a les 01.30 h, i seguir l'evolució del rànquing durant la cerimònia.Consulta les bases

amb la col·laboració de:

Inicia sessió per poder participar

S'ha finalitzat el període de votacions

El rànquing

S'ha finalitzat el període de votacions.

Consulta la teva porra i el rànquing de punts.

Consulta el rànquing de punts.

Bases legals

La participació en aquest concurs és voluntària. Les dades personals que ens faciliteu es tractaran com s'indica en la política de protecció de dades d'Edició de Premsa Periòdica Ara, SL.

El període de participació es tanca el 27 de febrer del 2017 a les 01.30 h.

Hi haurà tres guanyadors. El primer classificat per punts (en cas d'empat es farà un sorteig per desempatar) i dos més per sorteig entre la resta de participants.

El concursant que obtingui més puntuació guanyarà una subscripció 'premium' anual a Filmin.

Els concursants premiats per sorteig guanyaran: el primer, un abonament anual a la Filmoteca de Catalunya, i el segon un 'pack' de DVD i BluRay de la distribuïdora La Aventura. En cas que algun guanyador del sorteig sigui de les Balears, el premi serà un abonament de 10 entrades als cinemes Aficine de Mallorca, Menorca i Eivissa.

El premi no es podrà canviar o substituir a petició del guanyador. Si per alguna causa no us és possible aprofitar el premi, s'entendrà que hi renuncieu, i Edició de Premsa Periòdica Ara, SL no us haurà de compensar.

El premi d'aquest concurs queda subjecte a les obligacions i retencions fiscals legalment establertes.

Els noms dels guanyadors es publicaran a la web Ara.cat i es comunicaran als interessats a l'adreça de correu electrònic amb què s'hagin registrat per concursar, per indicar-­los quan i on han de recollir el premi.

La participació en el concurs implica l'acceptació d'aquestes bases i del criteri d'Edició de Premsa Periòdica Ara, SL pel que fa a la resolució de qualsevol qüestió derivada del concurs i de l'elecció dels guanyadors.